Lifestyle

Άλκηστις Αλεξανδράτου: Βρεθήκαμε στο facebook, η Ντέμη ήρθε και έμεινε στο σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου

Ακούστε το άρθρο

Συντέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα έδωσαν η Άλκηστις Αλεξανδράτου και η σύντροφός της Ντέμη Γεωργίου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef.

Οι δυο τους μίλησαν για πολλά, για το πώς γνωρίστηκαν, για το σύμφωνο συμβίωσης και τη σκέψη να κάνουν παιδί.

Παράλληλα, θυμήθηκαν τα πρώτα τους συναισθήματα, αλλά και την αλλαγή στη ζωή τους όταν η μία βρήκε την άλλη στο facebook μετά από πολλά χρόνια αφού γνωρίζονταν από το σχολείο.

“Έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα κατά καιρούς, αλλά εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα να μιλήσω για μένα. Με την Άλκηστη μιλήσαμε ένα βράδυ στο facebook, συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης για να νιώσουμε ασφάλεια.

Σε δύο σπίτια που νοικιάζαμε έχει τύχει να τσακωνόμαστε και να μας στείλουν την αστυνομία. Σε ένα straight ζευγάρι δεν θα γινόταν αυτό.

Στο MasterChef δεν είχα κανένα αρνητικό σχόλιο από τα παιδιά. Έχουμε δεχθεί υβριστικά μηνύματα, αλλά κάποιοι έχουν στείλει και μηνύματα συγγνώμης”.

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου είπε:

“Στο σχολείο είχα μείνει σε μία τάξη γιατί είχα κατάθλιψη. Όταν προσπαθείς να προσμοστείς στα καλούπια που θέλουν οι γονείς τους, φαντασιώνονται κάτι άλλο για σένα αλλά εσύ έχεις κάποιο άλλο ταπεραμέντο αλλά το αντιλαμβάνεσαι νωρίς αυτό…προφανώς ειναι συγκρουσιακό μετά το θέμα.

Έκανα στην οικογένειά μου το χατήρι για 28 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλωσα σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον.

Στα 17 μου έπαθα κατάθλιψη γιατί προσπαθούσα να προσαρμοστώ στα καλούπια που ήθελε η οικογένειά μου. Μεγάλωσα σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον.

Δεν ερωτεύτηκα τον σύζυγό μου, μου άρεσε ο τρόπος ζωής που είχαμε εκείνη την εποχή. Εργαζόμασταν στην ίδια δουλειά, βγαίναμε, ήμουν πιο ελεύθερη.

Δεν ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένη, μου έφταιγαν όλα συνέχεια.

Δεν είχα νιώσει ποτέ έλξη για γυναίκα.

Σκεφτόμουν την Ντέμη, Περνούσα συχνά από τη γειτονιά της Ντέμης με έναν πρώην μου για να τη δω, για να τη συναντήσω.

Ένα βράδυ μιλήσαμε στο facebook και πήγα και τη συνάντησα και από τότε είμαστε μαζί με ένα μικρό διαλειμματάκι.

Η Ντέμη ήρθε και έμεινε στο σπίτι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου άργησε να αποδεχθεί την επιλογή μου να είμαι με τη Ντέμη.

Περάσαμε κρίσεις με τη μητέρα μου, δεν μιλούσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να επικοινωνήσουμε τη σχέση μας σε όσους ήταν εχθρικοί. Οι περισσότερες φίλες μου δεν το αποδέχθηκαν και “έφυγαν””.

via

Όλη η επικαιρότητα