Categories: Ψυχαγωγία

«All Star Survivor»: Με παίκτες τους καλύτερους συμμετέχοντες – Ο ρόλος του Ντάνου

Share

Σκεφτείτε ένα «All Star Survivor» να προβάλλεται επτά μέρες την εβδομάδα, με παίκτες τους καλύτερους συμμετέχοντες όλων των κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης στον Σκάι, από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Ηλία Γκότση, μέχρι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Σάκη Κατσούλη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και πόσους ακόμη.

Οριστικό είναι πλέον το γεγονός ότι τη νέα τηλεοπτική περίοδο, στο δεύτερο μισό, από Ιανουάριο και μετά, θα δούμε το «Survivor All Star». Το μπάτζετ, όπως είναι λογικό, θα εκτοξευτεί, καθώς πλέον το καστ θα αποτελείται μόνο από «διασήμους» και όχι από «μαχητές». Λογικά οι προηγούμενοι παίκτες -πολλοί από αυτούς και νικητές διαφορετικών κύκλων της παραγωγής- θα ζητήσουν μεγαλύτερο ποσό για να επιστρέψουν ξανά σε αυτή τη θέση.

Πληροφορίες θέλουν ότι ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός γνωρίζει τις προθέσεις του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί για το «Survivor All Star». Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός έχει ξεκαθαρίσει ότι το «Survivor All Star» θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο Ατζούν θέλει τον Ντάνο ως παίκτη και όχι ως παρουσιαστή. Τα ηνία της παρουσίασης θα αναλάβει ακόμη μια χρονιά ο Γιώργος Λιάνος, καθώς σε αυτό το κομμάτι είναι ο καλύτερος, ισάξιος του Σάκη Τανιμανίδη!

Όσο για τον Ντάνο, εάν χτυπήσει το τηλέφωνό του για το «Survivor All Star», θα είναι καθαρά για να αγωνιστεί και όχι για να το παρουσιάσει! Ο κόσμος θέλει τον Ντάνο από τη Σκιάθο, σαν τον μονομάχο στην αρένα, ακόμη μια φορά στις αμμουδιές του Αγίου Δομίνικου και διπλά νικητή.

πηγή:espressonews