Categories: LifestyleMedia

All Star Survivor: Ποιοι παίκτες έχουν κάνει ραντεβού

Share

Ένα από τα πρώτα ζευγάρια που είναι σε συζητήσεις για το All Star Survivor, είναι η Ευριδική Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Open Weekend, υπάρχει ενδεχόμενο για το ζευγάρι που ξεκίνησε από το Survivor 1, να συμμετάσχει στο All Star. Μάλιστα, ο έρωτας του ζευγαριού γεννήθηκε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και αυτή τη φορά, αν τα όσα ακούγονται ευδοκιμήσουν, οι ίδιοι θα βρεθούν ως παίκτες και ως σύντροφοι στο ριάλιτι. Αυτό που μένει να ανακαλύψουμε είναι αν θα είναι και αντίπαλοι.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες, που πιθανώς να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης, έγινε λόγος για τρία ακόμα ονόματα.  Σύμφωνα με την εκπομπή, η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία συμμετείχε στο Survivor 2 και κατέκτησε το τρόπαιο στο Survivor 3, πρόκειται να επισκεφθεί για τρίτη φορά τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα η αθλήτρια,χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη παίκτρια, που πέρασε ποτέ από το ελληνικό Survivor. Συνεχίζοντας ένας ακόμη παίκτης που θα στελεχώσει το ριάλιτι είναι ο Ηλίας Γκότσης, νικητής του Survivor 2.

Τέλος, συμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ  το όνομα, που θα φιλοξενηθεί στον Άγιο Δομίνικο είναι και αυτό του Μάριου Πρίαμου. Ο Κύπριος πρώην παίκτης του ριάλιτι συμμετείχε στο Survivor 1 και έφτασε στον τελικό μαζί με τον Ντάνο, όμως δεν κατάφερε να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα.

Δείτε το βίντεο:

πηγή:πρώτο θέμα