Αλλαγές στο ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» Ήλιδας

Εκτός από την εδώ και μέρες παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου του ΝΠΔΔ Ήλιδας κ. Ευγένιου Αστερή στην τακτική συνεδρίαση, δια περιφοράς, του Δημοτικού Συμβουλίου το ερχόμενο Σάββατο έρχονται να προστεθούν και οι αιτήσεις  επιπλέον  παραιτήσεων από την διοίκηση του Νομικού Προσώπου, ενός θεσμού που περιλαμβάνει σημαντικές δομές για την λειτουργία του δήμου.

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση θα τεθούν και οι παραιτήσεις της αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου κας Αδαμαντίας Κανελλακοπούλου και των μελών κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου (ο αντιδήμαρχος καθαριότητας & πρασίνου) και κ. Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ο κ. Αστερής, που είχε δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης προς τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, παραμένει απλό μέλος του ΝΠΔΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω του ότι παραμένει ως απλό μέλος, όντας δημοτικός σύμβουλος ο κ. Αστερής, και  νέος πρόεδρος θα είναι ο επίσης δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Μπακέλας, θα πρέπει να υπάρξει παραίτηση άλλου δημοτικού συμβούλου που συμμετέχει στο ΝΠΔΔ, και εδώ «έρχεται» η παραίτηση του κ. Χριστοφόρου.

Πέραν του προέδρου, το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ απαρτίζεται συνολικά από 14 μέλη.