Επιχειρήσεις

Αλυσοπρίονα και μηχανές γκαζόν – Αγοράστε τα πιο σύγχρονα και πρακτικά εργαλεία από Newtools

Ακούστε το άρθρο

Ο κήπος σας χρειάζεται το κάτι παραπάνω τώρα την άνοιξη που η ανθοφορία βρίσκεται στα καλύτερά της. Για να μπορέσετε λοιπόν να κλαδέψετε τα δέντρα, τα χοντρά κλαδιά, να κουρέψετε το γκαζόν σας και να δώσετε συνολικά μία ανάσα ευφορίας στον κήπο σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας!Το ηλεκτρονικό κατάστημα Newtools σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων από αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό για τον κήπο που καλύπτει τις ανάγκες ενός επαγγελματία αγρότη ή ενός ερασιτέχνη κηπουρού που θέλει πάντα να έχει τον κήπο του όμορφο και έτοιμο!

Τι σας προτείνουμε;

Τα αλυσοπρίονα σίγουρα θα μπουν στην λίστα σας, αφού είναι τα πιο πρακτικά μηχανήματα που μπορούν να σας προσφέρουν άμεση λύση στο κλάδεμα και την κοπή μεγάλων κλαδιών.

Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο Alpina είναι μία τέλεια λύση για τον κήπο, τον φράκτη, το κτήμα. Είναι απλό στην χρήση, αξιόπιστο με εργονομικές λαβές και μεγάλη ασφάλεια από τον χειριστή. Έρχεται στον χώρο σας με στάνταρ εξοπλισμό όπως αλυσίδα, λάμα, θήκη λάμας, manual, εργαλεία και λίμα.

Μηχανή γκαζόν ρεύματος

Κουρέψτε ξεκούραστα το γκαζόν σας με νέες μηχανές γκαζόν-χλοοκοπτικόαπό την GGP Italy. Ένας πολύτιμος βοηθός που θα σας συνοδεύει για χρόνιακαι θα κουρεύει το γκαζόν σας με πλάτος κοπής 39 εκατοστά!Ο ηλεκτροκινητήρας έχει μεγάλη αντοχή και μηδενική συντήρηση. Εγγύηση-σέρβις και ανταλλακτικά. Βρείτε το εύκολα και γρήγορα.

Γιατί να επιλέξετε Newtools για τις αγορές σας;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε τα μεγαλύτερα brandsτης αγοράς σε μηχανήματα απλά και επαγγελματικά. Επίσης το Newtools διακρίνεται για τις ανταγωνιστικές τιμές του αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση προς όλους τους πελάτες του σε όποια περιοχή και να μένουν.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή. Μπείτε στο newtools.gr στο ηλεκτρονικό κατάστημα και κάντε τις τηλεφωνικές παραγγελίες σας στο 2155409263.

Όλη η επικαιρότητα