Ηλεία

Αμαλιάδα: Αναστάτωσε την πόλη «γκαζιάρης» μηχανόβιος χωρίς δίπλωμα!

katadioxi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Άνω κάτω έκανε το πρωί της Τρίτης την πόλη της Αμαλιάδας ένας νεαρός, ο οποίος οδηγούσε μηχανάκι, ωστόσο δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και όταν αντιλήφθηκε αστυνομικούς που του έκαναν σήμα να σταματήσει, αποφάσισε να γκαζώσει ακόμη περισσότερο και να γίνει καπνός!

Ο νεαρός προφανώς φοβήθηκε τα χειρότερα και επέλεξε να εξαφανιστεί, αδιαφορώντας για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για την ασφάλεια των υπολοίπων πεζών και οδηγών.

Όταν ο νεαρός αντιλήφθηκε ότι τον ακολούθησαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, της Ασφάλειας και της Τροχαίας, άρχισε να τρέχει ακόμη περισσότερο με το μηχανάκι του, περνώντας μέσα από στενά, μονόδρομους, ανάμεσα σε πεζούς και αυτοκίνητα, αφού ήταν αποφασισμένος να κάνει το δικό του!

Όμως υπολόγιζε χωρίς τον «ξενοδόχο», αφού η καταδίωξή του δεν κράτησε πολλή ώρα και όταν έφθασε στην πλατεία Ανεμομύλου, συνελήφθη τελικά από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας μαζί με το μηχανάκι του, αφού νωρίτερα αναστάτωσε την πόλη με τα καμώματά του!

Μ.Κ.

Όλη η επικαιρότητα