Ηλεία

Αμαλιάδα: Τραγικό τέλος για την Κασσάνδρα Καμαρινού που παρασύρθηκε κάτω από βυτιοφόρο – Ξεψύχησε έξω από το σπίτι της

Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο, δύο μόλις μήνες μετά τον θάνατο του άνδρα της, βρήκε χθες μία 73χρονη στην Αμαλιάδα σε τροχαίο δυστύχημα με βυτιοφόρο ακριβώς έξω από το σπίτι της.

Πρόκειται για την Κασσάνδρα Καμαρινού, σύζυγο του αείμνηστου Στέλιου Καμαρινού, του καλλιτέχνη που δημιουργούσε μοναδικά έργα από καλάμι και έφυγε από την ζωή στα τέλη Αυγούστου. Το αγαπημένο ζευγάρι έμεινε χωριστά μόλις δύο μήνες, αφού η μοίρα τους ήθελε να είναι μαζί και έκοψε τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής της 73χρονης.

Στα φανάρια

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 16:55 χθες το απόγευμα στην συμβολή των οδών Αντωνίου Πετραλιά και Κολοκοτρώνη, λίγα μόλις μέτρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, ακριβώς έξω από την μονοκατοικία που διέμενε η 73χρονη με τη μία από τις δυο της κόρες, τον γαμπρό και τα εγγόνια της.

Η γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός βυτιοφόρου που οδηγούσε ένας 41χρονος από την Αχαΐα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται φωτεινός σηματοδότης και το βυτιοφόρο εκινείτο επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά με κατεύθυνση προς Αμαλιάδα. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν είχε πρόθεση να στρίψει δεξιά στην οδό Κολοκοτρώνη, πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχει δηλώσει στο Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, ότι εκείνη την ώρα το φανάρι ήταν πράσινο για τον ίδιο και ακολουθούσε κανονικά την πορεία του και η γυναίκα φέρεται να γύρισε απότομα και επεχείρησε να διασχίσει τον δρόμο για να περάσει απέναντι και βρέθηκε κάτω από το βυτιοφόρο, χωρίς να χτυπηθεί μπροστά από το κουβούκλιο αλλά από το σημείο σύνδεσης του κουβουκλίου με το υπόλοιπο τμήμα του βυτιοφόρου.

Η άτυχη 73χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο και ο οδηγός του βυτιοφόρου, που κατέβηκε αμέσως να προσφέρει βοήθεια, δεν πίστευε στα μάτια του.

Σκούπιζε το πεζοδρόμιο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, συνήθιζε να σκουπίζει σε καθημερινή βάση το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι της και μετέφερε τα σκουπίδια στον απέναντι κάδο και το ίδιο φέρεται ότι επεχείρησε να κάνει και χθες, αφού δίπλα της και κάτω από την νταλίκα βρέθηκε το φαράσι της.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως να προσφέρουν βοήθεια οι πυροσβέστες που βρίσκονταν στο κτίριο της Π.Υ. Αμαλιάδας αλλά και εθελοντές του περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αφού τα γραφεία του τμήματος στεγάζονται σε εκείνο το σημείο.

Η πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος σκέπασε με μια κουβέρτα την άτυχη γυναίκα και εν συνεχεία παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Από την πρώτη στιγμή στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Ήλιδας και ο διοικητής κ. Γιώργος Καρατζάς, που διενεργούν την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Τραγική φιγούρα η κόρη της που ειδοποιήθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στο σημείο, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε δύο μήνες έχασε πατέρα και μάνα. Η άλλη κόρη της 73χρονης έμαθε το τραγικό συμβάν στην Κρήτη, όπου είχε μεταβεί για να τακτοποιήσει την δική της κόρη που εισήχθη στο Πανεπιστήμιο.

Η εφημερίδα ‘Πατρίς’ και το Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της.

Όλη η επικαιρότητα