Ηλεία

Αμαλιάδα: Αθωώθηκε για τα… «αμαρτωλά» σουβλάκια!

Ακούστε το άρθρο

Αθωωτική ήταν η χθεσινή απόφαση του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για τον ιδιοκτήτη της ψησταριάς «Το Στέκι» κ. Σταύρο Παναγόπουλο από την Αμαλιάδα, ο οποίος το περασμένο Σάββατο είχε συλληφθεί, μετά από καταγγελία ότι σέρβιρε σε πελάτες.

Ο κ. Παναγόπουλος και ο συνήγορος του κ. Εμμανουήλ Μπιρμπίλης, υποστήριξαν ότι  επρόκειτο για συγγενικά του πρόσωπα που έκατσαν έξω για λίγα λεπτά στο μοναδικό τραπέζι για να φάνε δύο σουβλάκια στην… λαδόκολλα! Επίσης, δεν υπήρχαν ανεπτυγμένα τραπεζοκαθίσματα.

Ο κ. Παναγόπουλος κατηγορούνταν με βάση το  Άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, για παραβίαση μέτρων που θα είχαν ως αποτέλεσμα τον κίνδυνο διασποράς του ιού σε άγνωστο αριθμό ατόμων και αθωώθηκε από το Δικαστήριο.

Ως προς το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ που του έχει επιβληθεί, κατατέθηκαν μέσω του κ. Μπιρμπίλη οι σχετικές αντιρρήσεις τις οποίες τις κρίνει ο προϊστάμενος της αρχής που επέβαλλε το πρόστιμο, δηλαδή ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος.

«Αναμένουμε το αποτέλεσμα των αντιρρήσεων σχετικά με το διοικητικό πρόστιμο, ευελπιστώντας ότι και εκεί θα αποδοθεί Δικαιοσύνη, όπως αποδόθηκε και στο Ποινικό Δικαστήριο.

Η αλήθεια στο Ποινικό Δικαστήριο αποκαλύφθηκε και απονεμήθηκε η Δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Μπιρμπίλης.

Όλη η επικαιρότητα