Αμαλιάδα: Αβοήθητη… πάλευε με το αδέσποτο – Κανένας περαστικός δεν έσπευσε να την βοηθήσει

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο, δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης μια γυναίκα στο κέντρο της Αμαλιάδας, την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της, μπροστά στα μάτια αρκετών πολιτών, οι οποίοι, όπως καταγγέλλει, δεν έσπευσαν να την βοηθήσουν!

Η ίδια, που προς το παρόν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, καταγγέλλει το περιστατικό όχι τόσο για το πρόβλημα που χρονίζει με την κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα στην πόλη, όσο για την αδιαφορία που επέδειξαν διερχόμενοι συμπολίτες της και θαμώνες σε κατάστημα, τη στιγμή που  προσπαθούσε να «χωρίσει» τα δύο σκυλιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς, ελαφρά στο χέρι.

Το περιστατικό συνέβη μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Αμαλιάδας. Η γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκυλί της, όπως συνήθιζε, όταν ένας μεγάλος σκύλος την πλησίασε. Αν και το δικό της μικρόσωμο σκυλί είχε φιλικές διαθέσεις, το άλλο αγρίεψε και άρχισε να τους παρεμποδίζει και να κάνει απειλητικές κινήσεις.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια θαμώνες καταστήματος και περαστικούς, ωστόσο κανένας, δεν έδειξε την παραμικρή σημασία. Το αδέσποτο επιτέθηκε στο άλλο σκυλί και στην προσπάθεια της να τα χωρίσει, το πρώτο την δάγκωσε. Για να το απομακρύνει το απείλησε με μια ομπρέλα που κρατούσε και τότε το αδέσποτο ζώο απομακρύνθηκε.

Χθες, η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην εφ. «Πατρίς», λέγοντας ότι το αδέσποτο και βέβαια δεν φταίει, εστιάζοντας στην στάση που κράτησαν οι συμπολίτες της, που την έβλεπαν να απειλείται για αρκετά λεπτά…