Ηλεία

Αμαλιάδα: Έφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας Θανάσης Σιαψάλης

Σήμερα στις 5 το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας.
Ακούστε το άρθρο

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ο  Αμαλιαδίτης επιχειρηματίας Θανάσης Σιαψάλης, «έφυγε» από τη ζωή χθες το μεσημέρι στα 64 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία.

Ο Θ. Σιαψάλης, πατέρας του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Νίκου, ήταν γνωστός όχι μόνο στην Αμαλιάδα αλλά σε ολόκληρο το νομό, λόγω του επαγγέλματός του, αυτό της επιχείρησης χωματουργικών εργασιών.

Κυρίως, όμως για την καλοσύνη του και τον επαγγελματισμό του, στοιχεία που τον έκαναν πολύ αγαπητό.

«Έφυγε» χθες από τη ζωή ο Αμαλιαδίτης Θαν. Σιαψάλης, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία

Τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, όμως έδινε τον δικό του μεγάλο αγώνα, με υπομονή. Βρίσκονταν καθημερινά δίπλα στα παιδιά και στα εγγόνια του που υπεραγαπούσε.

Άνθρωπος της αγοράς, καθημερινά στο τραπεζάκι του έξω από το κατάστημα του γιου του Νίκου στην πλατεία Δημαρχείου, άνθρωπος ευγενικός πάντα βοηθούσε όπου μπορούσε.

Πάντα δίπλα στην οικογένειά του, στα παιδιά και τα εγγόνια του, που τους είχε μεγάλη αδυναμία

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς χθες άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Θανάσης Σιαψάλης απέκτησε δύο γιους τον Νίκο, επιχειρηματία και πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, και τον Διονύση, ο οποίος συνέχισε την οικογενειακή επιχείρηση.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας.

Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Θ. Σιαψάλη.

Όλη η επικαιρότητα