Ηλεία

Αμαλιάδα: ‘Έφυγε’ από την ζωή ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, πατέρας του προέδρου του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας Σωκράτη Σωτηρόπουλου.

Ο 87χρονος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και παρά τη μάχη που έδωσε δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Πύργου.

Ο γιος του Σωκράτης, λίγο μετά το φευγιό του τον αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πριν από λίγες ώρες έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου Παναγιώτης Σωτηρόπουλος σε ηλικία 87 ετών. Τον αποχαιρετούμε αύριο (σημ. σήμερα) Τρίτη στις 16:00 από τους Αγίους Πάντες Πύργου. (Κοιμητήριο). Έζησε με αξιοπρέπεια, περηφάνια και λεβεντιά. Δούλεψε σκληρά, μόχθησε  αγωνίστηκε πάντα με αρετή και ήθος. Έκανε μια ευτυχισμένη οικογένεια έδωσε αξίες, αρχές και την σοφία του σε όλους μας. Στάθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές μας με αγάπη και υπομονή. Μας έμαθε να μην δειλιάζουμε, να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά με αξιοπρέπεια και θάρρος. Έδωσε μια άνιση μάχη την τελευταία του. Με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα. Πάλεψε με ότι δυνάμεις του απέμειναν και με την πολύτιμη συμπαράσταση  των θεραπόντων  ιατρών του σε Πύργο Αμαλιάδα και Άγιο Ανδρέα Πατρών. Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Καλό σου ταξίδι πολύαγαπημένε μου πατέρα.. Από ψηλά να μας προσέχεις και να  φωτίζεις τον δρόμο μας όπως έκανες πάντα …».

Η εφημερίδα ‘Πατρίς’ και το Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Όλη η επικαιρότητα