Ηλεία

Αμαλιάδα: Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή ο «Κυνηγετικός – Σκοπευτικός Σύλλογος Αμαλιάδας»

kunhgi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

 

Επίσημη πρώτη το βράδυ της Παρασκευής για τον νεοσύστατο «Κυνηγετικό- Σκοπευτικό Σύλλογο Αμαλιάδας», τον δεύτερο Κυνηγετικό Σύλλογο που θα έχει πλέον η Αμαλιάδα και αριθμεί σήμερα 95 ιδρυτικά μέλη.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του Συλλόγου, που βρίσκονται επί της οδού Θεμιστοκλέους και Αρχαίας Ήλιδος στην Αμαλιάδα, παρουσία πλήθους κόσμου και δόθηκε το στίγμα του νέου Συλλόγου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο ιερέας π. Γεώργιος Σταθόπουλος, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη του Συλλόγου για καλά κυνήγια και πλούσιες δράσεις.

Όπως επισημάνθηκε και κατά την βραδιά των εγκαινίων, στόχος του Συλλόγου είναι να συσπειρωθούν οι νόμιμοι κυνηγοί  και παράλληλα να επιδοθούν σε φιλοθηραματικές δράσεις και σε δράσεις που σκοπό έχουν την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Σύλλογος είναι μέλος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Κυνηγετικών- Σκοπευτικών Συλλόγων και πέρα από το κυνήγι και τις άλλες δράσεις, θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη του να εξασκούνται και στην σκοποβολή.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο κ. Ιωάννης Πασσάς, αντιπρόεδρος ο κ. Χρήστος Τσιχλιάς, γενικός γραμματέας ο κ. Βασίλης Δούλος και ταμίας ο κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Το Συμβούλιο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των κυνηγών και όχι μόνο και όπως ειπώθηκε σύντομα θα αρχίσουν να αναλαμβάνουν δράση!

Άλλωστε, η βραδιά των εγκαινίων των γραφείων, ήταν μία καλή ευκαιρία για να ανταλλάξουν απόψεις με τους παριστάμενους για το πώς πρέπει να λειτουργήσει ο Σύλλογος.

Όλη η επικαιρότητα