Ηλεία Παιδί

Αμαλιάδα: Η «Παιδική Φωλίτσα» σύγχρονη και φιλόξενη!

Ακούστε το άρθρο

Οπρότυπος ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός και το νέο Κ.Δ.Α.Π (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 5-12 ετών) «Παιδική Φωλίτσα» Αμαλιάδας, υποδέχτηκε πλήθος κόσμου στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία. Η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη κα Ντουσα Ελένη του Διονυσίου, εγκαινιάζοντας παράλληλα και τις πρότυπες για την περιοχή Ν. Ηλείας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Οι μαθητές του προνηπιακού τμήματος κυρίως, με τη συμμετοχή του μεταβρεφικού και την φιλική του βρεφικού τμήματος, έδωσαν μια απίθανη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων παιδαγωγών κα Ντουσα Ελένη και κα Ντουσα Βαρβάρα, μαζί με το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των τμημάτων που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε συγκινώντας γονείς, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους από όλη την περιοχή. Η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό πάρτυ μικρών και μεγάλων με πολλές ξεχωριστές εκπλήξεις και δρώμενα που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Καινοτομούμε από τον Σεπτέμβρη με τη λειτουργία του πρότυπου Κ.Δ.Α.Π. κάνοντας την διαφορά στην απογευματινή δημιουργική απασχόληση των παιδιών ηλικίας 5-12 ετών, αλλάζοντας τον τρόπο δράσης τους.

Η παιδική φωλίτσα με δεκαετή εμπειρία στο χώρο, έχοντας ως κίνητρο την μεγάλη αγάπη, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ενδιαφέρον για τα παιδιά, σας εύχεται ένα καλό καλοκαίρι και σας ευχαριστεί από καρδιάς για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Σας υπενθυμίζουμε εν όψει των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ για το βρεφονηπιακό, καθώς και για το ΕΣΠΑ του Κ.Δ.Α.Π. των μεγαλύτερων παιδιών, κάντε έγκαιρα την κράτηση της θέσης του παιδιού σας!

Τηλ. επικοινωνίας: 26220-38424.

Θέση Τραγάνι, Αμαλιάδα.

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική περίοδο ξεκίνησαν!!!

Όλη η επικαιρότητα