Ηλεία

Αμαλιάδα: «Κερνάμε Ελλάδα» με μεγάλες εκπλήξεις!

17189_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ποικίλες γεύσεις και αρώματα, μουσικές εκδηλώσεις, αλλά και πολλές εκπλήξεις υπόσχονται οι διοργανωτές του φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», το οποίο ανοίγει στις 15 Φλεβάρη τις πύλες του για το κοινό, στο κλειστό γήπεδο Αμαλιάδας.
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 15-16-17 Φεβρουαρίου όλες οι γεύσεις της Ελλάδας θα είναι στην Αμαλιάδα.

Μία από αυτές τις εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες του γευστικού τριημέρου στην Αμαλιάδα είναι ο Ευτύχης Μπλέτσας, συγγραφέας της «Μαγειρικής Οικονομίας» και της «Θετικής Ενέργειας», παρουσιαστής στην «Κουζίνα της Μαμάς» και στο «Food IQ», καθώς και δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα» που προάγει την Υγεία με Εκπαιδευτική Ψυχαγωγία, θα δημιουργήσει παρέα με τους μικρούς μας φίλους.


Από τους διοργανωτές του φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις ειδικά για τους μικρούς φίλους των γεύσεων και με οδηγό τον Ευτύχη Μπλέτσα αναμένεται να ταξιδεύσουν στο κόσμο των γεύσεων και με τις παρουσιάσεις του να μάθουν μικροί και μεγάλοι να στηρίζουν τα ελληνικά προϊόντα αλλά και τη σωστή διατροφή.


Από 19 μέχρι και 21 Οκτωβρίου 2012 το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» βρέθηκε στα Χανιά, κι η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Πάνω από 10.000 άτομα επισκέφθηκαν τον χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ και δοκίμασαν γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Όλη η επικαιρότητα