Ηλεία

Αμαλιάδα: «Μαύρη» Πρωτοχρονιά – 39χρονος «έφυγε» ξαφνικά

H σορός του οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να γίνει νεκροψία και να εξακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του.
Ακούστε το άρθρο

Μαύρη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάνεις την Πρωτοχρονιά για μία οικογένεια αλλοδαπών, καθώς την τελευταία του πνοή στη νοσηλευτική μονάδα Αμαλιάδας άφησε χθες ένας 39χρονος αλβανικής καταγωγής που είχε επισκεφθεί την αδερφή του που ζει στην περιοχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο νησί της Ζακύνθου προκειμένου να περάσει τις γιορτές μαζί με τον αδερφό του που κατοικεί εκεί και χθες νωρίς το πρωί επιβιβάστηκε στο πλοίο με προορισμό την Κυλλήνη με σκοπό την επιστροφή του στην Αθήνα όπου κατοικεί και εργάζεται.

Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου ωστόσο λιποθύμησε, με τους επιβάτες και τους ανθρώπους του πλοίου να καταφέρνουν με ψυχραιμία να τον συνεφέρουν. Φτάνοντας στο ηλειακό λιμάνι, αντί να συνεχίσει την επιστροφή του στην Αθήνα προτίμησε να επισκεφθεί την αδερφή του στην πόλη της Αμαλιάδας.

Μάλιστα, οι ίδιες πήγες αναφέρουν πώς ο ίδιος ξεκουράστηκε σπίτι της για μερικές ώρες, σηκώθηκε το ίδιο αδιάθετος και πηγαίνοντας να κάνει ένα μπάνιο, έχασε τις αισθήσεις του.

Παρά την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και παρά τις συνεχείς προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να τον επαναφέρουν, ήταν πλέον αργά για τον 39χρονο. Να σημειωθεί πως η σορός του οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να γίνει νεκροψία και να εξακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του.

Όλη η επικαιρότητα