Ηλεία

Αμαλιάδα: Μηχανάκι παρέσυρε 11χρονο μαθητή

Ακούστε το άρθρο

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στο ‘Καραμανδάνειο’ Νοσοκομείο Πατρών ένας 11χρονος μαθητής από την Αμαλιάδα, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο μοτοποδήλατο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, επί της οδού Ναυαρίνου στην Αμαλιάδα, στο ύψος της πλατείας Ανεμομύλου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 11χρονος έπαιζε στην πλατεία Ανεμομύλου και φέρεται να βγήκε τρέχοντας στον δρόμο χωρίς να κοιτάξει δεξιά και αριστερά. Από το σημείο διερχόταν εκείνη την στιγμή ένα μηχανάκι που οδηγούσε 17χρονος και είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Σαβάλια, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 11χρονο, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα δίπλα από ένα σταθμευμένο αγροτικό όχημα. Περίοικοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια και στην συνέχεια το παιδί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί διαπίστωσαν ότι έφερε μόνο ένα θλαστικό τραύμα στο σαγόνι και λόγω της ηλικίας του αποφασίστηκε η μεταφορά του στο ‘Καραμανδάνειο’ Νοσοκομείο Πατρών για προληπτικούς λόγους και περαιτέρω εξετάσεις. Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Ήλιδας, που ερευνά το συμβάν.

Όλη η επικαιρότητα