Ηλεία

Αμαλιάδα: Μηχανή καρφώθηκε σε τζαμαρία καταστήματος – Στο Νοσομείο του Ρίου ένας 24χρονος

Ακούστε το άρθρο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι ένας 24χρονος ρομά, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αμαλιάδας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Αρχαίας Ήλιδος και Θεμιστοκλέους και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 24χρονος εκινείτο με την μηχανή τους επί της οδού Αρχαίας Ήλιδος και συγκρούστηκε με ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Accent, το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος και εκινείτο επί της οδού Θεμιστοκλέους.

Ο οδηγός του ΙΧΕ φέρεται ότι παραβίασε την σήμανση stop, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με την μηχανή. Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης η μηχανή ανέβηκε στο παρακείμενο πεζοδρόμιο, έσπασε μία κολώνα από το δημοτικό φωτισμό και καρφώθηκε στην τζαμαρία καταστήματος επίπλων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο οδηγό της μηχανής και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας με τραύματα στο κεφάλι. Εν συνεχεία ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για περαιτέρω εξετάσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι καλή και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ο νεαρός φέρεται ότι πριν ένα περίπου μήνα είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο με την μηχανή του.

Για το χθεσινό συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα