Ηλεία

Αμαλιάδα: Μικροί και μεγάλοι παρόντες στη γιορτή των εργαζομένων του Νοσοκομείου

nosokomiakoi-3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν τελείωσαν τον Δεκέμβριο για τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αλλά συνεχίστηκαν και τον Ιανουάριο, αφού ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνισή του και τον πρώτο μήνα του έτους 2014!

Η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για τα παιδιά, φέτος καθυστέρησε λίγο, λόγω υποχρεώσεων που υπήρχαν, ωστόσο αυτό δεν ενόχλησε καθόλου τα παιδιά, αφού είχαν να λαμβάνουν δώρα και μετά τις γιορτές.

Το ραντεβού λοιπόν φέτος δόθηκε τον Ιανουάριο στο ξενοδοχείο «Amalias Hotel» στην Κουρούτα, όπου μικροί και μεγάλοι έδωσαν το «παρών», οι μεν πρώτοι για να πάρουν τα δώρα τους και να απολαύσουν το παιχνίδι, οι δε δεύτεροι για να πιουν τον καφέ τους και να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, τις εφημερίες και τις ασθένειες.

«Να κρατηθεί όρθιο το Νοσοκομείο»

Το ρόλο του Άγιου Βασίλη ανέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων κ. Βασίλης Μιχαλόπουλος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Μιχαλόπουλος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά υγεία και ευτυχία, ενώ στους συναδέλφους του, εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για υγεία, τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της καθημερινότητας, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Ζήτησε δε, εξακολουθήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αυταπάρνηση, όπως κάνουν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορέσει να κρατηθεί όρθιο το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και να εξακολουθήσει να προσφέρει στον Ηλείο πολίτη.

Ο κ. Μιχαλόπουλος τόνισε ότι αυτές οι συγκεντρώσεις, πέρα από τις στιγμές χαλάρωσης, δίνουν τη δυνατότητα να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους οι εργαζόμενοι, να αναπτυχθεί κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας, έτσι ώστε να είναι και πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά τους και κατ’ επέκταση να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στον πάσχοντα.

Στη γιορτή παρευρέθηκε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Λέανδρος Καλογεράκος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους.

Με τις ευχές πάντως δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα τα παιδιά, αφού επικεντρώθηκαν περισσότερο στα καινούργια τους παιχνίδια και μαζί με τους γονείς απόλαυσαν αυτή την όμορφη γιορτή και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τους έκανε καρδιά να φύγουν από την εκδήλωση, ενώ ευχήθηκαν να γιορτάσουν και πάλι τα επόμενα Χριστούγεννα.

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα