Ηλεία

Αμαλιάδα: Ο Δήμος υπεύθυνος για τα απορρίμματα έξω από τη ΔΕΗ και όχι η εταιρία..

Σχετικά με το χθεσινό μας ρεπορτάζ για τον κάδο απορριμμάτων μπροστά στο υποκατάστημα ΔΕΗ στην Αμαλιάδα, που ήταν γεμάτος απορρίμματα και πάνω στη διαγραμμισμένη θέση ΑμεΑ έχουμε να πούμε τα εξής: εννοείται  ότι δεν φέρει ευθύνη η ΔΕΗ για την ύπαρξη του κάδου στο σημείο και για το γεγονός ότι την Πέμπτη κατά τις μεσημεριανές ώρες ήταν γεμάτος σκουπίδια, ενώ έξω περίμενε κόσμος για να εξυπηρετηθεί.

Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί σε οποιαδήποτε υπηρεσία, σε οποιαδήποτε γειτονιά. Το ρεπορτάζ ήθελε να αναδείξει ότι κάποιοι συμπολίτες μας τη στιγμή που απευθύνονται στη ΔΕΗ προκειμένου να εξυπηρετηθούν για να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα – όπως άλλωστε και δυστυχώς σε ολόκληρη την Ελλάδα – είχαν να αντιμετωπίσουν τη ζέστη και τη δυσοσμία, σε μια «ουρά» που επίσης είθισται στις υπηρεσίες…

Άρα, στόχος δεν ήταν η ΔΕΗ, που δεν έχει και την ευθύνη για το θέμα  του κάδου, που τις περισσότερες φορές δεν είναι πάνω στην θέση ΑμεΑ και  ούτε γεμάτος. Κάποιες φορές όμως  αυτό τυχαίνει να συμβαίνει και το ρεπορτάζ μιλούσε ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση και αλλαγή θέσης.

Και σίγουρα αυτή την ευθύνη την έχει ο δήμος, κάτι που αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Όλη η επικαιρότητα