Ηλεία

Αμαλιάδα: Οικογενειακή «υπόθεση» οι διαρρήξεις οχημάτων…

Συνελήφθησαν τρία άτομα...
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι τα ξημερώματα της περασμένη Κυριακής, διέρρηξαν σταθμευμένο φορτηγό και αφαίρεσαν μια κυνηγετική καραμπίνα και αφού εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, στις οικίες τους, συνελήφθησαν. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» έχουν συγγενική σχέση πατέρα, γιου και γαμπρού από 27-01-2023 έως 05-02-2023 στην Αμαλιάδα, διέπραξαν ακόμη πέντε κλοπές σε οχήματα, (μία απόπειρα και τέσσερις τετελεσμένες) αφαιρώντας τραπεζικές κάρτες, είδη ρουχισμού, έγγραφα, ένα ράδιο-CD και ένα tablet, συνολικής αξίας 4.900 ευρώ περίπου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους

Όλη η επικαιρότητα