Στο Νοσοκομείο του Πύργου νοσηλεύονταν μέχρι αργά το βράδυ ένας διανομέας φαγητού, ο οποίος με το δίκυκλο που οδηγούσε ενώ εργάζονταν, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα.
Ο άτυχος εργαζόμενος 19 περίπου ετών, χτύπησε στο κεφάλι και κυρίως στο πόδι από τη σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο.
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 8 το βράδυ στην οδό Καλυβίων στο ύψος της Αγίας Άννας.
Το Ι.Χ. αυτοκίνητο όπως και το μηχανάκι είχαν κατεύθυνση προς Ρουπάκι.
Μπροστά ήταν το δίκυκλο, που σύμφωνα με πληροφορίες ο εργαζόμενος αναζητούσε την διεύθυνση για να παραδώσει μια παραγγελία. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε το δίκυκλο, με αποτέλεσμα ο διανομέας να καταλήξει στην άσφαλτο.
Στο σημείο έφτασαν περίοικοι, οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον διανομέα, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του.
Λίγο αργότερα, έφτανε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.
Ο διανομέας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου μέχρι αργά το βράδυ υποβάλλονταν σε εξετάσεις.
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.