Ηλεία

Αμαλιάδα: Παρέμβαση Ν. Δημάκη για αποφυγή ατυχήματος

Απέστειλε επιστολή προς τη διοίκηση του σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».
Ακούστε το άρθρο

Επιστολή προς τη διοίκηση του σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» απέστειλε χθες ο ενεργός πολίτης της Ανδραβίδας, Νίκος Δημάκης.

Ο κ. Δημάκης, εφιστά την προσοχή προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος στο σημείο που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην Αμαλιάδα.

Ειδικότερα μεταξύ των άλλων ο κ. Δημάκης αναφέρει: «Στόχος της επικοινωνίας μου μαζί σας είναι να σας επισημάνω κάτι που σας αφορά άμεσα, και προφανώς κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει φροντίσει να σας καταστήσει γνωστό, ή τουλάχιστον όσο εμφατικά χρειάζεται, και δεν είναι άλλο, από την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ, αποτελεσματικής παρέμβασης στην είσοδο του υποκαταστήματός σας, στην Αμαλιάδα του Ν. Ηλείας, η οποία χρήζει ΑΜΕΣΑ κατάλληλης διόρθωσης, για τη σωστή και χωρίς προβλήματα πρόσβασης των οχημάτων στον χώρο της επιχείρησης.

Αναφέρομαι βεβαίως, στο σημείο που το οδόστρωμα της κεντρικής οδού, εφάπτεται με το κάθετο σε αυτήν δρομάκι, που οδηγεί στο παρκινγκ της επιχείρησης.

Το συγκεκριμένο σημείο λοιπόν, παρουσιάζει εδώ και πάρα πολλούς μήνες, μια τόσο έντονη κακοτεχνία, που αποτελεί εξόφθαλμα σημείο ύψιστης επικινδυνότητας για όσους προσπαθούν να εισέλθουν και να εξέλθουν του πάρκινγκ, που μάλλον από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Η κακοτεχνία αυτή, είναι τόσο έντονη, που αναγκάζει τον κάθε οδηγό που κυρίως εισέρχεται, να μειώσει ταχύτητα, σχεδόν τον αναγκάζει να σταματήσει εντελώς, ώστε να ξεπεράσει το “εμπόδιο”, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αντικειμενικά κορυφαίος κίνδυνος ατυχήματος (κυρίως σε ώρες αιχμής), αφού στο σημείο εκείνο, τα οχήματα που κινούνται στον κεντρικό δρόμο, κινούνται με αυξημένη ταχύτητα. Αξιότιμοι κύριοι της Διοίκησης του ομίλου, παρακαλώ θερμότατα, όπως μεριμνήσετε άμεσα για την αποκατάσταση της ομαλότητας του σημείου, προς αποφυγή οποιουδήποτε τροχαίου ατυχήματος και την απρόσκοπτη πρόσβαση στον χώρο, καθώς και την απομάκρυνση από αυτόν, των επισκεπτών-πελατών σας».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δημάκης παρέλαβε άμεση απάντηση από τον όμιλο «Σκλαβενίτης» που ανέφερε επί του θέματος ότι: «Σας ενημερώνουμε ότι άμεσα κοινοποιήσαμε την επιστολή σας στον Διευθυντή Δικτύου στο οποίο υπάγεται το Κατάστημα κ. Τσουμπό Θανάση, καθώς και στη Γενική Διεύθυνση Υποδομών την Επιχείρησης, προκειμένου να εξετάσουν την αναφορά σας και να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειασθείτε».

Όλη η επικαιρότητα