Ηλεία

Αμαλιάδα: Προσωρινό… «stop» στις οπτικές ίνες λόγω ζημιών!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΌΔΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΡΓΟΥ   

Σταματούν προσωρινά οι εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών εταιρείας τηλεφωνίας στην Αμαλιάδα, μετά τα απανωτά σπασίματα του αγωγού ύδρευσης από τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας.

Η απόφαση προσωρινής αναστολής των εργασιών έγινε από τον αντιδήμαρχο Ήλιδας τεχνικών υπηρεσιών  κ. Θανάση Φουντά, ενώ μεθαύριο αναμένεται να βρεθεί στην Αμαλιάδα υπεύθυνος των έργων της εταιρείας για να επισπευστούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο υδροδότησης και στην οδοποιία.

Την Πέμπτη έσπασε για… πέμπτη φορά ο αγωγός ύδρευσης από τις εργασίες, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη και κάποια σημεία της Αμαλιάδας να αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης, μέχρι την προσωρινή αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο κ. Φουντάς αναμένεται να ζητήσει δέσμευση από τον ανάδοχο ότι δεν θα υπάρξει ξανά ζημιά κατά τις εργασίες, σε διαφορετική περίπτωση το έργο δεν θα μπορεί να επαναρχίσει. Παράλληλα, ζήτησε να του προσκομιστεί η αρχική μελέτη του έργου, η οποία, όπως ανέφερε, θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και 2 χρόνια στον σχετικό φάκελο.

Όλη η επικαιρότητα