Ηλεία

Αμαλιάδα: «Σφαίρα στην καρδιά της Ελλάδας» οι πλειστηριασμοί

Ακούστε το άρθρο

Η προσωρινή επιτροπή πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας στο νομό Ηλείας, κάλεσε χθες το απόγευμα τους εκπροσώπους της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των πρωτοβάθμιων  σωματείων του νομού, τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων  και κάθε ενεργό πολίτη  του νομού που έχει τη διάθεση να παλέψει, ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας για συζήτηση και εκλογή Συντονιστικού.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση και αντηλλάγησαν απόψεις για τα επόμενα βήματα του Συντονιστικού Οργάνου…

Ο εκπαιδευτικός κ. Καραμάνης Γιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ξέρουμε ότι οι πλειστηριασμοί είναι μια σφαίρα στην καρδιά της πατρίδος μας δεν έχουν έχουν στόχο μόνο να αρπάξουν τις λαϊκές περιουσίες από τον φτωχοποιημένο κόσμο αλλά έχουν σαν κύριο στόχο να συντρίψουν και την συνοχή της πατριωτικής μας συνείδησης. Θεωρούμε πως σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πόλεμο και ο καθένας συμπολίτης μας πρέπει να πάρει τη θέση που του αρμόζει».

Ο κ. Κλαυδιανός Ανδρέας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το θέμα των πλειστηριασμών είναι μια έκφραση του κατοχικού καθεστώτος που έχουν φέρει στην Ελλάδα ξένες δυνάμεις σε συνεργασία με τις δοσιλογικές κυβερνήσεις. Μετά τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας μπαίνει χέρι και στην λαϊκή περιουσία. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην διαδικασία των πλειστηριασμών. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών δεν έχει μόνο ανθρωπιστικό χαρακτήρα αλλά έχει και βαθιά πολιτικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά».

Όλη η επικαιρότητα