Ηλεία

Σε κρίσιμη κατάσταση ηλικιωμένος μετά από τροχαίο στην είσοδο της Αμαλιάδας – «Βγήκε» πάνω στο φορτηγό!

Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονταν μέχρι αργά χθες βράδυ ένας ηλικιωμένος άνδρας από το Βαρθολομιό, ο οποίος χθες το πρωί τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό στην είσοδο πόλης Αμαλιάδας, ενώ ο ίδιος επιχείρησε να βγει από το παρκινγκ σούπερ – μάρκετ.

Κατά την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε και ο σύζυγός του, η οποία ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί στην οδό Α. Πετραλιά, στην είσοδο πόλης. Το Opel Corsa που οδηγούσε ο ηλικιωμένος, επιχείρησε να βγει στον δρόμο από τον χώρο στάθμευσης του σούπερ – μάρκετ.

Την στιγμή εκείνη, προς την Αμαλιάδα κατευθύνονταν ένα φορτηγό. Ωστόσο, ο οδηγός είδε ξαφνικά να βγαίνει στον δρόμο το αυτοκίνητο και δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στην πόρτα του οδηγού.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Άμεσα έφτασαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους δύο τραυματίες. Επίσης, κατέφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας και πυροσβεστικά οχήματα της Π.Υ. Αμαλιάδας, αφού χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός των τραυματιών.

Μετά από λίγα λεπτά, οι δύο τραυματίες, μεταφέρονταν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και τις εξετάσεις στην ηλικιωμένο άνδρα, έγινε η διασωλήνωσή του. Το μεσημέρι ο ηλικιωμένος οδηγός διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη. Η σύζυγός του παρέμεινε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα