Αμαλιάδα: Τραγικός «επίλογος» για τον καλοσυνάτο «Κοκοβιό»! (vid)

Στο σπίτι του στον Αγ. Ιωάννη Αμαλιάδας απανθρακώθηκε ο 78χρονος μικροπωλητής  Κων/νος Παπαδόπουλος..

 

 

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, βιοπαλαιστής, μια γνωστή φιγούρα στα πανηγύρια και τις εκδηλώσεις ο «Κοκοβιός», κατά κόσμον Κώστας Παπαδόπουλος του Αθανασίου, βρήκε χθες αργά το βράδυ τραγικό θάνατο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες απανθρακώθηκε στο σπίτι του, στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή στις 10 και οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, αφού το σπίτι ήταν κλειστό, αλλά είχαν αρχίσει να βγαίνουν καπνοί.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν οχήματα της Π.Υ. Αμαλιάδας και αφού κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, ξεκίνησαν την κατάσβεση της φωτιάς. Παράλληλα, ξεκίνησαν την αναζήτηση του 78χρονου, ο οποίος τελικά βρέθηκε απανθρακωμένος, πεσμένος από το κρεβάτι, δίπλα σε ένα καλοριφέρ λαδιού.

Δεν μπορούσε να προσδιοριστεί από εκείνη τη στιγμή, εάν η φωτιά προήλθε από κάποιο βραχυκύκλωμα του καλοριφέρ ή κάτι άλλο, ενώ κάποιοι μιλούσαν για ηλεκτρική κουβέρτα, με όλα τα ενδεχόμενα να τα εξετάζει κατά την προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αμαλιάδας.

Ο άτυχος 78χρονος ζούσε μόνος του, αφού η γυναίκα του είχε πεθάνει και τον επισκέπτονταν συχνά  η κόρη του που διαμένει εκτός νομού. Ήταν μια γνωστή φυσιογνωμία όχι μόνο στην περιοχή της Αμαλιάδας, αλλά και σε ολόκληρο το νομό, πουλώντας κυρίως στα πανηγύρια ξηρούς καρπούς και διάφορα άλλα είδη, για να μπορεί να «βγαίνει το μεροκάματο», όπως χαρακτηριστικά έλεγε…