Ηλεία Πολιτισμός

Αμαλιάδα: ‘Τραγουδάμε για καλό σκοπό…’ με τον Γιώργο Τσάκωνα από το ‘Rising Star’

Ακούστε το άρθρο

Συναυλία για κοινωφελή σκοπό πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου στην Αμαλιάδα, με ένα αγαπημένο παιδί του δήμου Ήλιδας, τον Γιώργο Τσάκωνα ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη συμμετοχή του στο talent showRising Star’.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα στις 8 το βράδυ και αντί εισιτηρίου το κοινό καλείται να προσφέρει τρόφιμα, προκειμένου να ενισχυθούν οι δομές του δήμου Ήλιδας και οι άποροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη, ειδικά τώρα που πλησιάζει το Πάσχα και πρέπει να στρώσουν όλοι το γιορτινό τραπέζι.

Μαζί με τον Γιώργο Τσάκωνα θα είναι ο Μάκης Στούμπανος και ο Ηρακλής Φάμελος, ενώ τη διοργάνωση έχει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας ‘Ήλιδα 91,1’, σε συνεργασία με την Κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Ήλιδας υπό την αιγίδα του δήμου Ήλιδας.

Κάλεσμα στον κόσμο

Οι διοργανωτές χθες παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, όπου και απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες του δήμου Ήλιδας αλλά και ολόκληρου του Νομού, προκειμένου να στηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια, βοηθώντας έτσι το συνάνθρωπο.

«Η συναυλία αυτή πέρα από τη διασκέδαση έχει κοινωφελή χαρακτήρα, με σκοπό να ενισχυθούν οι κοινωνικές δομές του δήμου, που δίνει μεγάλη βαρύτητα στο κοινωνικό έργο. Ο δήμος μας λοιπόν δεν θα μπορούσε να είναι απών από αυτή την προσπάθεια και καλούμε όλο τον κόσμο, να προσφέρει ότι μπορεί ο καθένας σε τρόφιμα, ακόμη και το ελάχιστο, γιατί η οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Νώντας Παναγιωτόπουλος.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μάϊκ Αμπουχάνμπα, επεσήμανε ότι αποφασίστηκε να γίνει αυτή η συναυλία λίγο πριν το Πάσχα, σε συνεργασία με την Κοινωφελή που επιτελεί τεράστιο έργο. Χαρακτήρισε εξαιρετική την ιδέα, αντί εισιτηρίου να γίνεται προσφορά τροφίμων και ζήτησε από τον κόσμο να αγκαλιάσει τη συναυλία και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους το φαγητό δεν είναι αυτονόητο, αλλά έχει γίνει ακριβοθώρητο.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μάκης Παπαγιαννόπουλος, μίλησε θερμά για το νεαρό Γιώργο Τσάκωνα και επεσήμανε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση είναι παρούσα και δέχτηκε το κάλεσμα. Ευχαρίστησε δε θερμά τον Γιώργο Τσάκωνα και τους συμμετέχοντες για την πρωτοβουλία και κάλεσε άπαντες στην συναυλία.

Παρούσα στην συνέντευξη Τύπου ήταν και η Ρούλα Γιόβα, που είναι μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς επιχείρησης, η οποία με τη σειρά της κάλεσε τους πολίτες να υποστηρίξουν τη δράση και να συμμετάσχουν με την ελάχιστη συμβολή, για να βοηθηθούν οι ευπαθείς ομάδες.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον Γιώργο Τσάκωνα, ο οποίος δήλωσε: «Έπρεπε να ανταποκριθώ στο κάλεσμα και αυτό που υπηρετώ τόσα χρόνια, να το κάνω για καλό σκοπό. Ο κόσμος να ξέρει ότι θα περάσει όμορφα και να ξέρουν ότι και η πιο μικρή βοήθεια είναι πολύτιμη».

Όλη η επικαιρότητα