Ηλεία

Αμαλιάδα: Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

Άγιο είχαν δύο ηλικιωμένοι χθες το βράδυ στην Αμαλιάδα, καθώς σώθηκαν χωρίς τραύματα όταν το αυτοκίνητό τους εξετράπη της πορείας του και εν συνεχεία ανετράπη στο οδόστρωμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 χθες το βράδυ επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά, στο δρόμο της εισόδου πόλης Αμαλιάδας. Το ασημί ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Toyota, που οδηγούσε μία ηλικιωμένη και στο οποίο επέβαινε επίσης ένας ηλικιωμένος, είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Κουρούτα.

Κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η γυναίκα που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να πέσει επάνω στο διαχωριστικό διάζωμα που βρίσκεται στο δρόμο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο όταν ακούμπησε το διάζωμα, γύρισε στο πλάι στις δύο ρόδες και εν συνεχεία τουμπάρισε και επανήλθε στο οδόστρωμα με κατεύθυνση από Κουρούτα προς Αμαλιάδα.

Το ευτύχημα είναι ότι τόσο οι οδηγοί, τόσο του μοτοποδηλάτου που βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο όσο και ενός οχήματος που βρισκόταν λίγο πιο πίσω, αντέδρασαν αστραπιαία και απέφυγαν την σύγκρουση με το όχημα που ανετράπη, γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Οι διερχόμενοι που είδαν το τροχαίο κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και το Τμήμα της Τροχαίας, ενώ στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Κώστας Τσεριώνης, ο οποίος έσπευσε και έβγαλε τη γυναίκα που βρισκόταν στη θέση του οδηγού του Toyota. Ο άνδρας βρισκόταν εγκλωβισμένος στο πίσω κάθισμα του οχήματος και στο σημείο μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και τον απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα