Ηλεία

Αμαλιάδα: Τροχαίο με τραυματισμό 27χρονου δικυκλιστή

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου από χθες το μεσημέρι ένας 27χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Αμαλιάδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15:40 χθες το μεσημέρι επί της οδού Ναυαρίνου στην Αμαλιάδα και αυτή τη φορά η αιτία δεν ήταν η έλλειψη φωτεινών σηματοδοτοτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ένα ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο εκινείτο επί της οδού Ναυαρίνου και στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες με οδηγό έναν 41χρονο, είχε κατεύθυνση από Σαβάλια προς πλατεία Ανεμομύλου. Την ίδια κατεύθυνση είχε και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγούσε ένας 27χρονος από την Αμαλιάδα.

Όταν τα δύο οχήματα πλησίασαν στον φωτεινό σηματοδότη, στο ύψος περίπου που βρίσκεται πρατήριο υγρών καυσίμων, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες μαρτυρίες που δόθηκαν στο Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας, ο οδηγός του μοτοποδηλάτου ανέπτυξε ταχύτητα από την δεξιά πλευρά του οχήματος, ενώ το όχημα επρόκειτο να κινηθεί προς το πρατήριο υγρών καυσίμων και το αποτέλεσμα ήταν η πρόκληση του τροχαίου.

Το μοτοποδήλατο προσέκρουσε σε παρακείμενο φωτιστικό στύλο και εξαιτίας της πρόσκρουσης ο 27χρονος οδηγός εκσφενδονίστηκε και έπεσε με ορμή στο οδόστρωμα, σε απόσταση 15 μέτρων περίπου.

Ο 27χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα πόδια και περίοικοι που άκουσαν το θόρυβο και έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί, προσέφεραν βοήθεια και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε αρχικά τον νεαρό στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και εν συνεχεία του Πύργου, όπου διασωληνώθηκε και οδηγήθηκε στη ΜΕΘ.

Από την πρώτη στιγμή έφθασαν στο σημείο και αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Ήλιδας, που  διενεργεί την προανάκριση για το τροχαίο.

Όλη η επικαιρότητα