Ηλεία

Αμαλιάδα: Βαριά πόρτα παιδικής χαράς κατέληξε στην άσφαλτο!

Ακούστε το άρθρο

Στην άσφαλτο, κατέληξε ξαφνικά η μεγάλη μεταλλική συρόμενη πόρτα της παιδικής χαράς της οδού Καλαβρύτων στην Αμαλιάδα και από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Η πτώση της πόρτας έγινε αντιληπτή τον Δεκαπενταύγουστο και το ευτύχημα είναι ότι εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος από το πεζόδρομιο, ακόμη και από τον δρόμο, αφού η παιδική χαρά βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Μακεδονίας με είσοδο από την Μακεδονίας…

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά, όπως και άλλες είναι υπό αναβάθμιση και ήδη έχουν τοποθετηθεί κάποια καινούργια όργανα. Ακόμη… υποτίθεται ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά η πόρτα το τελευταίο κυρίως διάστημα παρέμενε μισάνοιχτη και άρα ο χώρος προσβάσιμος.

Κάποια, όργανα μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν, ωστόσο, υπάρχει ακόμη πινακίδα η οποία αναφέρει ότι η παιδική χαρά δεν διαθέτει πιστοποίηση και η είσοδος σε αυτή γίνεται με ευθύνη των γονέων των παιδιών και των συνοδών τους…

Βέβαια, η συγκεκριμένη βαριά πόρτα κόπηκε και έπεσε προς τον δρόμο, που σημαίνει ότι μεγαλύτερος ήταν ο κίνδυνος στην προκειμένη περίπτωση για κάποιον  αμέριμνο στο πεζοδρόμιο, παρά για κάποιους εντός της παιδικής χαράς!

Χθες πάντως το πρωί η πόρτα βρέθηκε και πάλι… στη θέση της, κομμένη και δεμένη με σκοινί – το ενισχυμένο με λάστιχο στο εσωτερικό (!) – και η παιδική χαρά… ορθάνοιχτη!

Όλη η επικαιρότητα