Ηλεία

Αμαλιάδα: «Βολές» κατά της Δημοτικής Αστυνομίας από κάτοικο – Δύο συνεχόμενες κλήσεις για την ίδια παράβαση

Ακούστε το άρθρο

Το δρόμο της δικαιοσύνης προτίθεται να ακολουθήσει πολίτης στην Αμαλιάδα, ο οποίος χθες το μεσημέρι βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έλαβε κλήση από τη Δημοτική Αστυνομία για παράνομη στάθμευση στο ίδιο σημείο και καλείται να πληρώσει στον δήμο το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ!

Ο κ. Γιάννης Χριστόπουλος υπηρέτησε στην Αστυνομία και τώρα είναι συνταξιούχος και μιλώντας στην εφημερίδα ‘Πατρίς’ άφησε αιχμές κατά δημοτικού αστυνομικού υποστηρίζοντας ότι έλαβε την δεύτερη κλήση για λόγους εκδίκησης.

Η πρώτη κλήση

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Χριστόπουλου, ο ίδιος έπρεπε να πάει εσπευσμένα στο γιατρό, άφησε το όχημά του στην οδό Δεληγιάννη στην Αμαλιάδα και φίλος του το στάθμευσε επί της ανάπλασης ακριβώς μπροστά από ακατοίκητο σπίτι. Όταν επέστρεψε από το γιατρό διαπίστωσε ότι του είχαν κόψει κλήση από την δημοτική αστυνομία για παράνομη κλήση και μάλιστα διαμαρτυρήθηκε στον δημοτικό αστυνομικό, ενώ μετέβη και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ήλιδας για να εκφράσει τα παράπονά του.

Και η δεύτερη…

Χθες, στάθμευσε πάλι στο ίδιο σημείο, καθώς υποστηρίζει ότι το όχημα δεν εμποδίζει κανέναν και μάλιστα ο ίδιος βρισκόταν ακριβώς δίπλα από την επιχείρηση φίλου του και έλαβε πάλι κλήση για παράνομη στάθμευση από τον ίδιο αστυνομικό.

«Το άφησα στο συγκεκριμένο σημείο την Δευτέρα, γιατί είχα ζαλάδα και έπρεπε να πάω στον γιατρό και μου έκοψαν κλήση. Ήμουν 25 χρόνια στην Αστυνομία, είμαι συνταξιούχος και βρήκα τον δημοτικό αστυνομικό και το μόνο που του είπα είναι ότι θα πρέπει να είναι πιο επιεικής με τον κόσμο. Και σήμερα (σημ. χθες) ξαναβρήκα κλήση στο αυτοκίνητό μου. Μάλιστα, γείτονας μου είπε ότι άκουσε τον δημοτικό αστυνομικό να λέει ότι το έκανε γιατί δεν τους μίλησα καλά!» καταγγέλλει στην ‘Π’ ο κ. Χριστόπουλος και συνεχίζει: «Διαμαρτύρομαι για την συμπεριφορά του δημοτικού αστυνομικού, στον οποίο θα κάνω αναφορά και θα προσφύγω στην δικαιοσύνη. Το αυτοκίνητό μου εκεί που είναι σταθμευμένο δεν εμποδίζει και ούτε υπάρχει και σχετική σήμανση που να απαγορεύει την στάθμευση».

Τόσο ο κ. Χριστόπουλος όσο και περίοικοι κατήγγειλαν ότι ενώ κατά μήκος της οδού Δεληγιάννη και πλησίον της ΔΟΥ ήταν χθες σταθμευμένα παράνομα αρκετά οχήματα, δεν κόπηκε καμία κλήση από την δημοτική αστυνομία και ότι ο στόχος ήταν μόνο ο ίδιος.

Αναμένονται πλέον απαντήσεις και από την δημοτική αστυνομία για το θέμα.

Όλη η επικαιρότητα