Categories: Lifestyle

Αμάντα Σέιφριντ:”Περπατούσα γυμνή στο πλατό, για να μην χάσω τη δουλειά μου”

Share

Η γνωστή ηθοποιός Αμάντα Σέιφριντ αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική, είχε δεχθεί πίεση για να εμφανιστεί γυμνή σε σκηνές, όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Η υποψήφια για Emmy σταρ της τηλεοπτικής σειράς «The Dropout», μίλησε για την καριέρα της και την εξέλιξή της σε μια συνέντευξή της στο Porter.

Η σταρ του “Mamma Mia” δήλωσε ότι πλέον αισθάνεται ότι την σέβονται οι συνεργάτες της, ωστόσο θυμήθηκε ένα περιστατικό από τα πρώτα της χρόνια στην υποκριτική, που είχε βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση.

«Όταν ήμουν 19, περπατούσα στο πλατό χωρίς τα εσώρουχά μου και απορώ πώς το επέτρεψα να συμβεί αυτό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Ω, ξέρω γιατί. Ήμουν 19 και δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν και ήθελα να κρατήσω τη δουλειά μου. Γι’ αυτό το έκανα».

Η Σέιφριντ δήλωσε πως στην αρχή της καριέρας της δεν είχε εμπιστοσύνη στον ευατό της και ίσως αυτό την έκανε να δεχθεί. Η ίδια δεν αποκάλυψε τον ρόλο που την έφερε σε δύσκολη θέση, περπατώντας γυμνή στο πλατό, αλλά είναι γνωστό πως στα 19 πρωταγωνίστησε στο «Mean Girls».