Κόσμος

Αμερικανίδα σκότωσε την μητέρα της και την έβαλε σε βαλίτσα!

9c7bfcc63c622b9939bd5f22b9e82591.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η σορός της 62χρονης Αμερικανίδας βρέθηκε σε βαλίτσα, εντός του αποθηκευτικού χώρου ενός ταξί

Αντιμέτωπες με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν οι αρχές στο Μπαλί της Ινδονησίας όταν ανακάλυψαν μέσα στη βαλίτσα μιας Αμερικανίδας τουρίστριας το ημίγυμνο πτώμα μιας γυναίκας.

Ωστόσο, υπέστησαν ακόμη μεγαλύτερο σοκ όταν ανακάλυψαν ότι πίσω από τη δολοφονία της άτυχης 62χρονης Αμερικανίδας, φέρεται να βρίσκεται η μόλις 18 ετών κόρη της και ο 21χρονος σύντροφός της.

Η σορός της 62χρονης Αμερικανίδας Σίλα φον Βέις Μακ, η οποία έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, βρέθηκε σε βαλίτσα, εντός του αποθηκευτικού χώρου ενός ταξί, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο St. Regis, στο Μπαλί.

Η 62χρονη διέμενε στο ξενοδοχείο μαζί με την κόρη της και τον σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για φόνο.

Αν και τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν γίνει γνωστά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας, οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου κατέγραψαν την άτυχη τουρίστρια να τσακώνεται με τον 21χρονο φίλο της κόρης της, τη Δευτέρα, λίγες ώρες έπειτα από την άφιξη της στην χώρα.

Η γυναίκα είχε ταξιδέψει από τις ΗΠΑ, προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με το νεαρό ζευγάρι, το οποίο είχε φτάσει στο Μπαλί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Πώς, όμως, έφτασαν οι αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος; Όπως έγινε γνωστό, την περασμένηΤρίτη, το ζευγάρι κάλεσε ένα ταξί και φόρτωσε όλες τις βαλίτσες του μέσα. Οι νεαροί είπαν στον οδηγό του οχήματος να τους περιμένει μέχρι να κάνουν check out από το ξενοδοχείο.

Η κόρη του θύματος, λίγη ώρα έπειτα από τη σύλληψή της

Ωστόσο, έπειτα από δύο ολόκληρες ώρες, η 18χρονη και ο 21χρονος δεν είχαν επιστρέψει και ο οδηγός του ταξί κάλεσε τους άντρες ασφαλείας του ξενοδοχείου οι οποίοι ανακάλυψαν τη ματωμένη βαλίτσα και μέσα σε αυτή το πτώμα της Σίλα φον Βέις Μακ.

Το ζευγάρι συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι μια ένοπλη συμμορία τους πήρε ομήρους και σκότωσε την 62χρονη γυναίκα, ενώ εκείνοι δραπέτευσαν…

Πηγή: protothema.gr


Όλη η επικαιρότητα