WEB tv Παραπολιτικά

Αμέτρητες ευχές και επισκέψεις για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης  Πολιτισμού και Τουρισμού

Ο Ν. Κοροβέσης ανακοίνωσε και επισήμως ανήμερα της γιορτής του την υποψηφιότητα του στο πλευρό του Ν. Φαρμάκη!
Ακούστε το άρθρο

Αμέτρητες ευχές αλλά και επισκέψεις με πολλές αγκαλιές και χαμόγελα, φίλων, συνεργατών, δημάρχων, αυτοδιοικητικών από την περιφέρεια, τους δήμους και τις τοπικές κοινότητες αλλά και εκπροσώπων της Εκκλησίας, πολιτιστικών συλλόγων, επαγγελματιών και φορέων, όπως και απλών πολιτών που όλα αυτά τα χρόνια τον στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους, δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης ανήμερα της γιορτής του στο γραφείο του στην ΠΕ Ηλείας.

Το γραφείο του κατακλύστηκε από λουλούδια, ενώ ο ίδιος και οι συνεργάτες του καλωσόρισαν όλον αυτόν τον κόσμο με χαρά, προσφέροντας γλυκά και ποτά, ανταλλάσσοντας ευχές. Από τους πρώτους που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, ήταν ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος μαζί με τον πρωτοσύγκελο της Ι. Μητρόπολης Ηλείας π. Ηλία Παπαγγελή, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Β. Γιαννόπουλος, ο διοικητής του Γ Ν Ηλείας κ. Σπύρος Πολίτης και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας, που συγκίνησε ιδιαίτερα τον Νίκο Κοροβέση, ήταν η επίσκεψη του παππού του Νίκου Κουρούβανη για πρώτη φορά στο γραφείο του , για να ευχηθεί στον εγγονό του και να γιορτάσουν μαζί.

Μάλιστα του παραχώρησε συμβολικά και την καρέκλα του γραφείου του, για να τιμήσει τον παππού Νίκο που στέκεται πάντα βράχος δίπλα του, καμαρώνοντας για τον εγγονό.

Ωστόσο η ημέρα έκρυβε και ειδήσεις, αφού επ’ ευκαιρία του γιορτινού κλίματος, ο Νίκος Κοροβέσης ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους και επισήμως την κάθοδο του στις περιφερειακές εκλογές όπως άλλωστε αναμενόταν, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Μάλιστα ο Νεκτάριος Φαρμάκης τον τίμησε και προσωπικά με την παρουσία του, αφού παρευρέθηκε το βράδυ, στην γιορτινή σύναξη φίλων και νεολαίων του Νίκου Κοροβέση σε μαγαζί της κεντρικής πλατείας του Πύργου, δίνοντας του και προσωπικά τις ευχές του. Υπέροχη βραδιά με υπέροχους νέους ανθρώπους της Ηλείας!

Όλη η επικαιρότητα