Γ Εθνική

Αμβρακικός Λουτρού – ΠΑΟ Βάρδας: 0-0 – Αδικήθηκε από το τελικό σκορ

Στο 40′ ακυρώθηκε γκολ του Πυρρή ως οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή φάση κατά γενική ομολογία όλων
Ακούστε το άρθρο

Με φοβερά παράπονα από τη διατησία, επέστρεψε από το Λουτρό της Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΟΒ, τόσο για τον διαιτητή Νέου(Ηπείρου) όσο και με τους βοηθούς.

Εστιάζοντας κυρίως σε δυο φασεις. Συγκεκριμένα όταν στο 55′ αποβλήθηκε ο Καφεντζής που αντέδρασε με εξύβριση , την ώρα που δέχτηκε σκληρό χτύπημα από αντίπαλό του στο κεφάλι , που έμεινε ατιμώρητος, αφήνοντας τον ΠΑΟΒ με παίκτη λιγότερο στη υπόλοιπη διάρκεια του ματς! Ενώ στο 40′ ακυρώθηκε γκολ του Πυρρή ως οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή φάση κατά γενική ομολογία όλων! Έτσι ο ΠΑΟΒ επέστρεψε μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το Λουτρό της όπου αντιμετώπισε χθες τον Αμβρακικό.

Η εικόνα του ματς

Το α΄ ημίχρονο κύλησε με παιχνίδι κέντρου και ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στη σημαντικότερη, στο 40΄, ύστερα από φάση διαρκείας όπως προαναφέραμε, ο Πυρρής σκόραρε μετά από γύρισμα του Καφεντζή από αριστερά, αλλά ο βοηθός διαιτητής σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή φάση. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 55΄ η Ηλειακή ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Καφεντζής δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στο κεφάλι και αντέδρασε με εξύβριση. Ο διαιτητής απέβαλε μόνο τον παίκτη του ΠΑΟΒ, αφήνοντας ατιμώρητο τον παίκτη του Αμβρακικού! Στο 75΄ ο Λαθύρης πάσαρε στον Πυρρή μέσα στην περιοχή, αυτός όμως έπιασε χωρίς δύναμη το σουτ. Στο 80΄ το σουτ του Βασιλόπουλου απέκρουσε δύσκολα στη γωνία ο τερματοφύλακας Ζέρβας και στο 85΄ μια κεφαλιά του Πυρρή απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, μένοντας στο 0 – 0!

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: Ζέρβας, Ζαγγελίδης, Τσινα, Τσώκος, Σκύφτας, Κακιώνης (77΄ Μήκας), Κατσαμπάς (49΄ Κάρτζιος), Καραλής, Σπανός, Ιωαννίδης, Κωνσταντινίδης.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Λιόσης, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος (80΄ Θωμάς), Φερεκίδης (56΄ Τσιρίκος), Σ. Πλαστουργός (56΄ Βασιλόπουλος), Μπίσα, Καφεντζής, Πυρρής (80΄ Θεοδωρόπουλος), Λαθύρης (87΄ Δ. Πλαστουργός).

Όλη η επικαιρότητα