Περίεργα

Αν το pet σας έχει ορμές τώρα μπορείτε να του πάρετε ένα sex toy για σκύλους

Πολλοί από εμάς βλέπουμε τα κατοικίδια μας να θέλουν να ζευγαρώσουν και να πιάνουν ότι βρουν μπροστά τους για να εκτονωθούν: μαξιλάρια, λούτρινα ζωάκια, τα πόδια των καλεσμένων στο σπίτι μας και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι περισσότεροι από εμάς τα στειρώνουμε για να ησυχάσουν και να μην βασανίζονται καθώς είναι δύσκολο να τα ζευγαρώνουμε συνέχεια για πολλούς λόγους, αρκετά από αυτά όμως εξακολουθούν να έχουν ορμές και μετά τη στείρωσή τους.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Πλέον υπάρχει μια ερωτική κούκλα και για τα σκυλάκια μας, η οποία μάλιστα είναι υψηλών προδιαγραφών αφού όπως γράφει ο κατασκευαστής είναι σχεδιασμένη ειδικά από κτηνιάτρους για την ανακούφιση των ορέξεων του σκύλου σας που μπορεί να εμφανιστούν ακόμη και μετά την στείρωση. Διαθέτει αντιολισθητικά πόδια και έναν αφαιρούμενο κώνο – αιδοίο για εύκολο καθαρισμό.

Εκτός από το ότι ένα τέτοιο ομοίωμα είναι λειτουργικό όπως είδαμε έχει και ωραίο design αφού θυμίζει πραγματικά ένα διακοσμητικό εσωτερικού χώρου και μάλλον δύσκολα θα καταλάβει κανείς πως είναι το sex toy του σκύλου μας. Μήπως πρέπει να είναι το επόμενο δώρο που θα κάνεις στο κατοικίδιό σου;

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα