Πολιτική

«Ανάγκη για σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση» – Η πρώτη αντίδραση Λοβέρδου μετά τη μη επανεκλογή του

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε πως «συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα, για το ΠΑΣΟΚ».
Ακούστε το άρθρο

Με μια ανάρτηση στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, στην πρώτη του αντίδραση μετά τη μη επανεκλογή του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπέστη μία προσωπική ήττα, καθώς δεν εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά στην πολιτική του πορεία, παρόλο που τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην επικράτεια σημείωσαν σημαντική άνοδο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λοβέρδος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, ωστόσο έμεινε δεύτερος σε σταυρούς στις εκλογές της 21ης Μαΐου στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, όπου εξελέγη μόνον η Μιλένα Αποστολάκη, η οποία επιστρέφει στο κοινοβούλιο με το ΠΑΣΟΚ μετά από πολλά χρόνια.

«Η πατρίδα έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση»

«Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ευχαριστώ θερμά τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μπράβο στην παράταξη. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι εξελέγησαν», σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην ανάρτησή του.

Και τόνισε πως «η πατρίδα έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση», ενώ δήλωσε πως «συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα, για το ΠΑΣΟΚ».

Όλη η επικαιρότητα