Media

Αναγνωρίζετε τη κοπέλα της φωτογραφίας; Είναι πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς

Ακούστε το άρθρο

Η όμορφη μελαχρινή κυρία το 2006 έπαιξε στη σειρά «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και τα τελευταία πέντε χρόνια πρωταγωνιστεί σε μια πολύ πετυχημένη εξίσου σειρά.

Βέβαια δεν θα την αναγνωρίσετε εύκολα καθώς σήμερα είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά κυρία ενώ τότε μια όμορφη νέα με καστανόμαυρα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ.

Όπως αναφέρει το espressonews, πρόκειται για την Άννα Κουτσαφτίκη, τη «Ξένια» της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στο ξεκίνημά της. Από τότε ήταν μια πολύ ωραία κοπέλα που εξελίχθηκε σε μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δείτε το πριν και το μετά της ηθοποιού!

«Βέβαια και άλλαξε η ζωή μου μετά τη σειρά. Όταν ένας ηθοποιός λαμβάνει μέρος σε μια τηλεοπτική σειρά που σημειώνει επιτυχία, είναι δεδομένο ότι θα έχει και απο­δοχή από τον κόσμο. Το γεγονός αυτό το χαίρομαι και το απολαμ­βάνω, αλλά μέχρις εκεί.

Μου δίνει μεγάλη χαρά να συζητάω με τους ανθρώπους που συναντώ έξω, να νιώθω ότι αυτό που κά­νουμε είναι και λειτούργημα σε μεγάλο βαθμό, να μου λένε πόσο ταυτίζονται με τους ήρωες πόσο ξεδίνουν και πόσο καλό τους κά­νει όταν παρακολουθούν τη σειρά. Μου έχει τύχει να μου το πουν άτομα που έχω συναντήσει στη λαϊκή π ο φαρμακοποιός… Για μέ­να αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα», είχε πει σε συνέντευξή της.

Όλη η επικαιρότητα