Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κρίστιαν Έρικσεν

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάθε επισημότητα είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν
Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη του φανέλα ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ θα φοράει από τη νέα σεζόν ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τότεναμ και Μπρέντφορντ, του οποίου η μετακίνηση στο «Ολντ Τράφορντ» ανακοινώθηκε επισήμως το απόγευμα της Παρασκευής -λίγο μετά τη νέα φιλική «τεσσάρα» των «κόκκινων διαβόλων».

Η ανακοίνωση της μεταγραφής έγινε αρχικά μέσω Twitter.

 «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά. Είχα το προνόμιο να παίξω στο Ολντ Τράφορντ πολλές φορές, αλλά το να το κάνω με την κόκκινη φανέλα θα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα.

Έχω δει τη δουλειά που έχει κάνει ο Έρικ στον Άγιαξ και γνωρίζω τα επίπεδα λεπτομέρειας και προετοιμασίας που θέλει καθημερινά αυτός και οι συνεργάτες του. Είναι προφανές ότι είναι ένας φανταστικός προπονητής. Είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένος από τη στιγμή που μίλησα μαζί του και έμαθα περισσότερα για το πλάνο του.

Έχω μεγάλες φιλοδοξίες, πιστεύω ότι ένα τεράστιο κομμάτι μπορώ να το πετύχω και αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να βρίσκομαι ώστε να συνεχίσω το ταξίδι μου», ανέφερε ο ίδιος μετά τις υπογραφές.

Ο Δανός πλέιμεϊκερ μετράει 237 παιχνίδια σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, με 52 γκολ και 71 ασίστ. Υπενθυμίζεται πως ο Έρικσεν είχε σοκάρει τους πάντες στο πρόσφατο Euro, όταν κατέρρευσε στο γήπεδο, με την πορεία της υγείας του να σταθεροποιείται μετά και από ιατρική επέμβαση στην καρδιά.

Όλη η επικαιρότητα