Ηλεία

Ανανέωσε την θητεία του στην θέση του προέδρου στο Ναυτικό Όμιλο Παλουκίου ο Θ. Βουκελάτος

Ακούστε το άρθρο

Στην θέση του προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Παλουκίου εξελέγη εκ νέου ο κ. Θεόδωρος Βουκελάτος, ο οποίος είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη του Ομίλου ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, αντιπρόεδρος Α΄εξελέγη ο κ. Γεώργιος Καραθανάσης, αντιπρόεδρος Β’ ο κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, γενικός γραμματέας ο κ. Μιχάλης Δημητρίου, ειδικός γραμματέας η κα Ειρήνη Φάσσου, ταμίας ο κ. Νίκος Ντελής, έφορος αθλητισμού και σχολών ιστιοπλοΐας ο κ. Κωνσταντίνος Κόντος, έφορος λιμένα, εγκαταστάσεων και υλικού  ο κ. Γεώργιος Καραπάνος, έφορος αθλητισμού και σχολών windsurfing ο κ. Χαράλαμπος Γιατράς, έφορος εντευκτηρίων και δημοσίων σχέσεων ο κ. Φώτης Αργυρόπουλος και ειδικός σύμβουλος ο κ. Κωνσταντίνος Γαβριλιάδης.

Αμέσως μετά την συγκρότηση σε Σώμα ακολούθησε και η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και ότι αφορούσε το φετινό ναυταθλητικό πρόγραμμα, καθώς και το πρόγραμμα εκδηλώσεων. Δεδομένου ότι ο δήμος Ήλιδας, στον οποίο και θα εκχωρηθεί το αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου, έχει ήδη ξεκινήσει την διάνοιξη του διαύλου για να γίνει λειτουργική η λιμενική εγκατάσταση, αυτό συνεπάγεται ότι και ο Ναυτικός Όμιλος έχει πλέον την δυνατότητα να προγραμματίσει τις δράσεις του που θα λάβουν χώρα στην περιοχή.

Επίσης, το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο επεσήμανε ότι από την πλευρά του θα συνεισφέρει, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο, στην προσπάθεια που γίνεται για την συντήρηση του αλιευτικού καταφυγίου, έτσι ώστε να έχει την εικόνα που του αρμόζει και να είναι λειτουργικό για όλους.

Όλη η επικαιρότητα