Σπίτι & Διακόσμηση

Ανανεώστε το εξοχικό σας!

Όσο ο καιρός γίνεται πιο καλοκαιρινός, ξέρουμε πως πού θα χάνεστε πού θα βρίσκεστε…
Ακούστε το άρθρο

Όσο ο καιρός γίνεται πιο καλοκαιρινός, ξέρουμε πως πού θα χάνεστε πού θα βρίσκεστε… στον αγαπημένο σας προορισμό, το εξοχικό σας.

Έχετε σκεφτεί από πότε έχετε να το επισκεφθείτε;

Μπορεί και από το προηγούμενο καλοκαίρι!

Εκτός από μια καλή καθαριότητα, πάρτε ένα κομμάτι χαρτί ή το κινητό σας και γράψτε τι χρειάζεστε!

Εκτός από τα βασικά, μια mini αλλαγή στη διακόσμηση θα ανανεώσει τον χώρο και θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη διάθεση στα ύψη!

Το KATOIKEIN είναι εδώ για να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές!

Κουρτίνες για προστασία από τις έντονες ακτίνες του ήλιου!

Μπορεί να επισκέπτεστε το εξοχικό σας τις λιγότερες μέρες του χρόνου, όμως το διάστημα που το επιλέγετε δεν είναι μικρό. Θα πρέπει να έχει τις ανέσεις που προσφέρει και η κύρια κατοικία σας.

Οι κουρτίνες προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας ενώ χαρίζουν απαλό φωτισμό στον χώρο σας. Για τις φωτεινές μέρες του καλοκαιριού επιλέξτε ανοιχτά χρώματα, γιατί αυτή η εποχή σημαίνει φως ενώ ταυτόχρονα το δωμάτιο κερδίζει σε χώρο. Κάντε κλικ εδώ!

Μια ακόμη καλή ιδέα, άκρως σχετική, είναι μια κουρτίνα σε μπλε και λευκό, όπως τα χρώματα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας!

Και το πάτωμα θέλει τη φροντίδα του!

Ντύστε το πάτωμά σας με καλοκαιρινά χαλιά σε συγκεκριμένα σημεία όπου επιλέγετε να συγκεντρώνεστε περισσότερο, όπως το σαλόνι του κήπου.

Παίξτε στην ασφάλεια ενός κλασικού μοτίβου όπως το τετράγωνο με μαύρο πλαίσιο…

Μπορείτε να σκεφτείτε λίγο out of the box και να βάλετε χρώματα συνδυασμένα με τον πιο funky τρόπο που μπορεί να φέρνουν στο μυαλό και κάτι από Μεξικάνικη hacienda!

Εσείς δίνετε τον ρυθμό στη διακόσμηση του εξοχικού σας!

Ό,τι και να επιλέξετε να το χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να δημιουργήσετε τις πιο χαρούμενες καλοκαιρινές αναμνήσεις γεμάτες χαμόγελα, νόστιμα φαγητά, διασκεδαστικά παιχνίδια και ταξιδιάρικες συζητήσεις!

Αν σκεφτήκατε ήδη το décor των καλοκαιρινών σας ημερών και περιλαμβάνει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα, βρείτε τα εδώ: Κουρτίνα Με Τρέσα από DAS HOME, Κουρτίνα Με Τρουκς από DAS HOME, YUTE Χαλάκι από KENTIAYUTE Χαλάκι από KENTIA.

Διαφορετικά ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες εδώ!

Όλη η επικαιρότητα