Categories: Ηλεία

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Share

Εκατοντάδες κόσμου, στη μεγάλη τους πλειοψηφία παιδιά, ακόμα και από μακρινές Κοινότητες, διασκέδασαν στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022.

Η γιορτή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ως προς τη συμμετοχή κόσμου, έγινε στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, μέσα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με φωτορυθμικά και Χριστουγεννιάτικη μουσική. Ένας ταχυδακτυλουργός ο οποίος άνοιξε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, επιδεικνύοντας στα παιδιά ευφάνταστα μαγικά κόλπα, κέρδισε το θαυμασμό και το χειροκρότημά τους. Λίγο πιο μετά, τα παιδιά κρέμασαν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο καρτούλες με ευχές, για να δοθεί το σύνθημα από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και να ανάψουν τα εκατοντάδες λαμπιόνια του δέντρου. Την παράσταση βέβαια έκλεψε ο Άη Βασίλης, ο οποίος έφτασε όχι με το έλκηθρό του αλλά με… πυροσβεστικό όχημα, για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά. Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά ενώ μέσα στην αίθουσα φιλοξενήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar του Νηπιαγωγείου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, σε δηλώσεις του τόνισε: «Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω της πανδημίας, βρεθήκαμε ξανά κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, για να ευχηθούμε υγεία και ευτυχία σε όλους και ένα καλύτερο αύριο στον ταραγμένο κόσμο μας. Αυτές οι μέρες ανήκουν κυρίως στα παιδιά και ο Δήμος μας δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους για μια γιορτή χαράς, στο πνεύμα των ημερών. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους, με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο νέο έτος που θα μας φέρει όλους πιο κοντά στις προσδοκίες μας».

Η Αντιδήμαρχος κα Ρόη Αντωνοπούλου, που είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης, δήλωσε: «Η χαρά των παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση αποτελεί την καλύτερη ηθική ικανοποίηση στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει αυτή την όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην έδρα του Δήμου μας.

Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις έχουμε τη δυνατότητα να ανταμώνουμε και να επικοινωνούμε με τα παιδιά, τους νέους και τους δημότες μας, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και στη νέα χρονιά, που εύχομαι να είναι καλή και δημιουργική για όλους».

Μεταξύ των παρισταμένων στην εκδήλωση ήταν η Βουλευτής κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Αρβανίτης και Φώτης Κωσταριάς, των οποίων η βοήθεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν μεγάλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Μαρούντας, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κωσταριάς, οι Πρόεδρος των Κοινοτήτων Αρχαίας Ολυμπίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, Κοσκινά κ. Αντώνης Αποστολόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, κ.α.