Ηλεία Οικονομία

Ανάπτυξη για την Ηλεία: Η δεύτερη ημερίδα στην Ανδραβίδα

Ακούστε το άρθρο

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΟΥΞΗ Ηλειακές Ημέρες Ανάπτυξης

*Στις 27 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ στο Δημαρχείο Ανδραβίδας η 2η συνάντηση εργασίας

Οι Ηλείοι και ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή ανέλαβαν δράση με στόχο την «Ανάπτυξη της Ηλείας» και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο Ανδραβίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ημερίδα.

Η πρώτη, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς καταγράφηκαν προτάσεις ουσίας, έγινε στην Αρχαία Ολυμπία ενώ θα ακολουθήσουν άλλες πέντε στους υπόλοιπους δήμους του νομού. Στην ημερίδα θα συμμετέχουν βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θα καταθέσουν ρεαλιστικές αλλά και καινοτόμες προτάσεις τόσο για την επίλυση προβλημάτων μείζονος σημασίας που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης όσο και υλοποιήσιμες ιδέες που θα αναδείξουν την περιοχή που είναι προικισμένη με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν τόπο ως ιδανικό.

Η κεντρική ιδέα της πρωτοβουλίας είναι πως «όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε στόχους και οράματα και να πετύχουμε την αναγκαία και πολυπόθητη ανάπτυξη για την Ηλεία»

Το διάστημα που απομένει μέχρι την πραγματοποίηση της ημερίδας στην Ανδραβίδα (27/10 στις 10.30 π.μ.) θα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανοιχτή διαβούλευση που ήδη έχει ξεκινήσει με όλους τους φορείς της περιοχής, τους βουλευτές, την Περιφέρεια, την δημοτική αρχή, τους δημοτικούς συμβούλους , τα ΝΠΔΔ, τους προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, τους επιχειρηματίες, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φυσικά τους πολίτες αυτού του τόπου και παρέχεται η δυνατότητα να αναπτύξουν τον προβληματισμό τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Όλες οι προτάσεις θα δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας και στη συνέχεια θα αποσταλλούν τόσο στους δήμους και την ΠΔΕ όσο και στην Κεντρική Διοίκηση.

Γιάννης Λέντζας: Καινοτόμες ιδέες και ρεαλιστικές προτάσεις

«Η ανάπτυξη για τον δήμο και την Ηλεία γενικότερα είναι το ζητούμενο που έχει στοχοποιηθεί με την πολιτική που ακολουθούμε. Στην Ημερίδα είμαι βέβαιος πως θα ακουσθούν καινοτόμες προτάσεις και ιδέες τις οποίες μαζί με τους αρμόδιους φορείς θα επεξεργασθούμε προς όφελος του δήμου», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας με αφορμή  την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο Ανδραβιδας.

Οι Ηλείοι και ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξής ανέλαβαν δράση με στόχο την «Ανάπτυξη της Ηλείας». Έτσι  την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο Ανδραβίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ημερίδα.

Σε αυτή θα συμμετέχουν βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θα καταθέσουν ρεαλιστικές αλλά και καινοτόμες προτάσεις τόσο για την επίλυση προβλημάτων μείζονος σημασίας που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης όσο και υλοποιήσιμες ιδέες που θα αναδείξουν την περιοχή που είναι προικισμένη με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν τόπο ως ιδανικό.ραγματοποιηθεί η δεύτερη ημερίδα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιάννη Λέντζα «στην ημερίδα θα καταστεί σαφές ότι όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε έργα προς όφελος των δημοτών μας»

Άλλωστε αυτή είναι και η  κεντρική ιδέα της πρωτοβουλίας είναι πως «όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε στόχους και οράματα και να πετύχουμε την αναγκαία και πολυπόθητη ανάπτυξη για την Ηλεία»

Το διάστημα που απομένει μέχρι την πραγματοποίηση της ημερίδας στην Ανδραβίδα (27/10 στις 10.30 π.μ.) βρίσκεται σε εξέλιξη η ανοιχτή διαβούλευση που ήδη έχει ξεκινήσει με όλους τους φορείς της περιοχής, τους βουλευτές, την Περιφέρεια, την δημοτική αρχή, τους δημοτικούς συμβούλους , τα ΝΠΔΔ, τους προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, τους επιχειρηματίες, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φυσικά τους πολίτες αυτού του τόπου και παρέχεται η δυνατότητα να αναπτύξουν τον προβληματισμό τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Όλες οι προτάσεις θα δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας και στη συνέχεια θα αποσταλλούν τόσο στους δήμους και την ΠΔΕ όσο και στην Κεντρική Διοίκηση.

Συμπληρώστε online την παρακάτω φόρμα

‘Η κατεβάστε τη σχετική φόρμα και στείλτε μας την πρότασή σας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε ακόμη στο email μας: patrisnews@gmail.com ή στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας μας Θεμιστοκλέους και Παπαφλέσσα, Πύργος, Ηλείας 27131

Κατεβάστε την σχετική φόρμα:

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΦΟΡΜΑ

Όλη η επικαιρότητα