Lifestyle

Ανασκόπηση: Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2017

Ακούστε το άρθρο

ο 2017 δεν ξέρουμε αν ήταν για εσένα μία καλή χρονιά όμως για πολλά διάσημα ζευγάρια ήταν σταθμός για τη σχέση τους. Χωρισμοί και διαζύγια. Κάθε εβδομάδα και ένα νέο κρούσμα.

«Τελειώσαμε λοιπόν και τι να πούμε,

το δάκρυ μας σταγόνα που παγώνει.

Τα λόγια μας στα χείλη ξεψυχούνε

κι η νύχτα πάλι νύχτα ξημερώνει.»

Ράνια Θρασκιά – Ανδρέας Φωτόπουλος

NDP Photo AgencyΗ Ράνια Θρασκιά και ο επί 9 χρόνια σύζυγός της, Ανδρέας Φωτόπουλος, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι.

Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης

NDP Photo AgencyΣυνάδελφοι και σύντροφοι στη ζωή για περίπου 8 χρόνια. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός παιδιού επιλέγουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, όπως δημοσιοποίησαν μέσω κοινής ανακοίνωσης, ζητώντας από όλους να σεβαστούν την επιλογή τους και να απέχουν από ενέργειες που παραβιάζουν την ιδιωτική τους σφαίρα.

Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου

NDP Photo AgencyΗ Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βραδινογιάννης είχαν επιλέξει να ζουν την ιδιωτικότητά τους και να κάνουν επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις. Λίγα πράγματα γνωρίζαμε για αυτούς. Δέκα χρόνια μετά η είδηση του χωρισμού τους ήταν κάτι που έκανε μεγάλη αίσθηση.

Γιώργος Λιανός – Ανθή Ανδροτσάκη

NDP Photo AgencyΤο ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει 3 παιδάκια. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από δηλώσεις του Γιώργου Λιανού όπως “Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή μου πλέον είναι μόνο τα παιδιά μου” αλλά και από την κίνηση της Ανθής Ανδροτσάκη να αφαιρέσει το επώνυμο του Γιώργου από το όνομά της στους λογαριασμούς της στα social media.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

NDP Photo AgencyΤο περασμένο Πάσχα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στη μέχρι πρότινος σύντροφό του, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, στο ταξίδι τους στη Βενετία. Η ημερομηνία που είχαν ορίσει να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ήταν η 23η Σεπτέμβρη, πράγμα που όμως δε συνέβη ποτέ καθώς στα μέσα του καλοκαιριού τράβηξαν δρόμους χωριστούς.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Κατερίνα Κόκλα

NDP Photo AgencyΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφός- και μητέρα του γιου- δεν είναι πια μαζί. «Ναι, δεν μου αρέσει να αναλύω σε πέντε λέξεις, μέσα από μια συνέντευξη, τα προσωπικά μου. Γιατί ούτε πιστεύω ότι ενδιαφέρουν κανέναν. Όμως, θα σου απαντήσω πως ναι, δεν είμαστε πια μαζί εδώ και καιρό. Όμως, δίνουμε έναν καθημερινό κοινό αγώνα για να μεγαλώσει σωστά το παιδί μας» απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ερώτηση της δημοσιογράφου της Real News τον περασμένο Οκτώβριο.

Νίνο Ξυπολιτάς – Χρυσή Βαρδινογιάννη

NDP Photo AgencyΟ Νίνο Ξυπολιτάς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη πήραν την απόφαση να πάρουν διαζύγιο έπειτα από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου. Φυσικά, παραμένουν ενωμένοι για τα δύο τους παιδιά, Γιώργο και Κάρεν-Αγάπη. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι δεν είχε πραγματοποιήσει δημόσια κοινή εμφάνιση, με την τελευταία τους να είναι τον Ιανουάριο του 2016.

«If you go then it’s already too late

I can’t take it please don’t make me wait

It’s over

Baby it’s over

I move on, I am trying to forget

I’ll erase it everything we had

It’s over

Baby it’s over»

Jennifer Lawrence – Darren Aronofsky

Greg Allen/Invision/APΗ σχέση της Jennifer Lawrence και του σκηνοθέτη Darren Aronofsky είναι πια μια γλυκιά ανάμνηση. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από έναν χρόνο που ήταν μαζί και προσπαθούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Mother», όπου και πρωταγωνιστεί η JLaw, κι όπως έχει δηλώσει η ίδια «είχαν χημεία» μεταξύ τους. Η διαφορά ηλικίας δεν ήταν εμπόδιο αφού όλοι έλεγαν πως η Jennifer Lawrence είναι αρκετά ώριμη και επαγγελματίας για τα χρόνια της και πράγματι αυτή η εικοσαετία που τους χωρίζει δεν είχε φανεί να είναι πρόβλημα.

Robert Pattinson – FKA Twigs

Joel Ryan/Invision/APΟι φήμες λένε πως ο Robert κουράστηκε από το γεγονός ότι είχαν αρχίσει να απομακρύνονται με την FKA, ενώ περνούσαν όλο και λιγότερο χρόνο μαζί. Ακύρωσε, λοιπόν, τον αρραβώνα και είπε σε φίλους και γνωστούς ότι μπήκε ένα τέλος μεταξύ τους. “Είναι μια δύσκολη κατάσταση και περνούσαν δύσκολα εδώ και λίγο καιρό, οπότε ξέρουν και οι δύο ότι δε λειτουργεί πια η μεταξύ τους σχέση”, δήλωσε τον Οκτώβριο άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Kylie Jenner – Tyga

AP Photo/Lionel CironneauΤον Μάρτιο η Kylie Jenner έδειξε την πόρτα της εξόδου στον άλλοτε αγαπημένο της Tyga. Κανένας από τους δύο δε μίλησε για το χωρισμό αλλά τα δημοσιεύματα μιλούσαν για συχνούς καυγάδες. Οι αμέτρητες σπατάλες του Tyga εις βάρος της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Katy Perry – Orlando Bloom

Ήταν μαζί για δέκα μήνες και στα μέσα του Ιανουαρίου η Katy Perry έκανε ένα πάρτι έκπληξη στον αγαπημένο της, Orlando Bloom, όμως αυτό απ’ ό,τι φαίνεται δεν ήταν αρκετό. Οι εκπρόσωποι τύπου και των δύο σταρ δήλωσαν “Προτού οι φήμες και οι παραποιήσεις ξεφύγουν από τα χέρια μας, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Katy Perry και ο Orlando Bloom, παίρνουν ο καθένας τον χώρο του με αγάπη και σεβασμό”.

Kylie Minogue – Joshua Sasse

Joel Ryan/Invision/APΤο καλοκαίρι που μας πέρασε η Kylie Minogue και ο Joshua Sasse ετοίμαζαν το γάμο τους και οι φήμες τους ήθελαν να λένε” το μεγάλο ναι” στο νησί της Σίφνου. Από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν και πριν 3 ώρες η Kylie ανακοίνωσε μέσω ενός instagram post ότι δεν είναι πια μαζί. «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη στο πρόσφατο κεφάλαιο της ζωής μου. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη και την κατανόηση που δείξατε, στα νέα του χωρισμού μου με τον Josh. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον, τώρα που συνεχίζουμε χώρια στη ζωή.»

Selena Gomez – The Weeknd

Evan Agostini/Invision/APΣύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβληματάκια στη σχέση του ήδη από το καλοκαίρι. Λίγο η απόσταση, λίγο το ότι δεν ήξεραν πού πάει όλο αυτό, ήρθε και η ευρωπαϊκή περιοδεία του The Weeknd, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ωστόσο η πρόθεσή τους είναι να παραμείνουν φίλοι, αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους.

Fergie – Josh Duhamel

Rob Latour/Invision/AP, FileΜετά από 8 χρόνια γάμου ο Josh Duhamel και η Fergie αποφάσισαν να χωρίσουν. «Για να δώσουμε στην οικογένειά μας το χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί, θέλαμε να κρατήσουμε αυτό το θέμα ιδιωτικό, πριν το μοιραστούμε με το κοινό. Είμαστε και θα είμαστε πάντα ενωμένοι και θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και την οικογένειά μας» έλεγε χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους.

Mel B – Stephen Belafonte

Richard Shotwell/Invision/AP, FileH Mel B κατέθεσε αίτηση για περιοριστική εντολή ενάντια στον εν διαστάσει σύζυγό της, Stephen Belafonte, υποστηρίζοντας ότι την χτυπούσε, άφησε έγκυο την νταντά των παιδιών τους, και την εκβίαζε διαρκώς να λάβει μέρος σε τρίο. Η 41χρονη έκανε τρομακτικές δηλώσεις εναντίον του άντρα της στο δικαστήριο, οι οποίες τον αναγκάζουν να μείνει μακριά από την ίδια και τα τρία παιδιά τους. Στον κατάλογο των όσων είπε περιλαμβάνονται ατάκες όπως «μπουνιές», «πνίξιμο», «έσκισε το χείλος μου» και «με έσπρωξε κι έπεσα στο χαλί».

Scarlett Johansson – Romain Dauriac

Chris Pizzello/Invision/APΗ Scarlett Johansson χώρισε μετά από 2 χρόνια γάμου με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Romain Dauriac. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2014, ενώ 2 μήνες μετά απέκτησε την κόρη του. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν περίπου έναν χρόνο σ’ ένα πάρτι στο Παρίσι.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα