Lifestyle

Αναστάσης Ροϊλός: Καλύτερα χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα

Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης  (13/5) ο δημοφιλής ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός, μιλώντας μεταξύ άλλων για την επιτυχία που γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τη ζωή του ως παιδί μονογονεϊκής οικογένειας.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα εφηβικά του χρόνια, που τον έκαναν πιο δυνατό και κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερα να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα.

«Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Έχω και έναν αδερφό. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω.

Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται.

Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων, αλλά δεν είναι κάτι που με έκανε σκληρό ή με έκανε πιο άντρα. Δε νομίζω ότι σκληραίνεις. Νομίζω ότι δυναμώνεις, ότι σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Είχα συνειδητοποιήσει από νωρίς ότι καλύτερα χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα ή με μια κατάσταση στο σπίτι που δεν θα βοηθούσε την ανάπτυξη.

Η φιγούρα η πατρική είναι ένα ποτ πουρί χαρακτήρων, συμπεριφορών από άλλους γονείς και όχι μόνο.

Γεννήθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν έχασα κάτι. Για μένα είναι πολύ πιο ζόρικη η περίπτωση κάποιος να χάσει τον πατέρα του σε μία τρυφερή ηλικία ή σε μία ηλικία πιο μεγάλη, με τον οποίο είχε καλή σχέση, παρά αυτό που συνέβη σε μένα.

Η μητέρα μου, μού έδωσε μια τεράστια ελευθερία. Στην εφηβεία περνάς μια φάση που είσαι αρνητικός προς όλα, δεν θες κανέναν και προσπαθείς να τραβήξεις τον δικό σου δρόμο», εξήγησε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα

via

Όλη η επικαιρότητα