Categories: Κορινθία

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 33χρονο στην Κόρινθο: Πριν την βιάσει την πήγε στον Ισθμό και απειλούσε να την ρίξει

Share

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την φρικτή κακοποίηση που φέρεται να υπέστη μία 28χρονη στην Κόρινθο από τον πρώην σύζυγό της.

Ο 33χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος, απήγαγε την άτυχη γυναίκα, τη βίασε και προσπάθησε να την κάψει, αφού πρώτα επιχείρησε να την πετάξει από τον Ισθμό.

Το χρονικό της φρίκης

Όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη, όταν η γυναίκα επέστρεφε σπίτι της με το αυτοκίνητό της μετά από έξοδο με μία φίλη της.

Ο δράστης, με πρόφαση τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, της ζήτησε να συναντηθούν.

Σύμφωνα με το «Tlive» του Alpha, τότε άρχισε και η «κόλαση» της 28χρονης, την οποία απείλησε εντός του οχήματος με τη ζωή της, και την πήγε με τη βία έως τον Ισθμό της Κορίνθου όπου και ήθελε να την πετάξει από τη διώρυγα.

Κατά τις ίδιες πηγές, το θύμα εκλιπαρούσε για τη ζωή του, λέγοντας στον 33χρονο να σκεφτεί τα παιδιά τους. Τότε εκείνος την οδήγησε στο πατρικό του σπίτι, τη βίασε και έβαλε φωτιά στα μαλλιά της.

Αμέσως μετά την έδιωξε κακήν κακώς από το σπίτι και εκείνη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα ο 33χρονος, που εργάζεται σε καφέ της Κορίνθου, να συλληφθεί.

Η 28χρονη, μητέρα δύο παιδιών, πήγε στο νοσοκομείο καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο ενώ κινδυνεύει να υποστεί αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς.

Είχε ζητήσει διαζύγιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τους τελευταίους έξι μήνες και πριν λίγες μέρες η 28χρονη είχε ζητήσει διαζύγιο.

Η δικηγόρος της γυναίκας, Χριστίνα Παναγή δήλωσε ότι το θύμα είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ και ισχυρίστηκε ότι ο δράστης είχε επιδείξει και στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά σε βάρος της 28χρονης, η οποία όμως τότε δεν προχώρησε σε καταγγελία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr