Ελλάδα

Ανατροπή για Στηβ Μιλάτο – Δεν βίασε την 21χρονη Αγγλίδα αποφάνθηκε η εισαγγελέας Ρόδου

Δικαιώνεται ο Στηβ Μιλάτος.
Ακούστε το άρθρο

Δικαιώνεται ο Στηβ Μιλάτος. Η εισαγγελέας Ρόδου εισηγείται να μη γίνει κατηγορία για βιασμό της 21χρονης Αγγλίδας, κάτι που υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ο 30χρονος τηλεστάρ και influencer.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στηβ Μιλάτος αρνείτο εξαρχής τις κατηγορίες για βιασμό της 21χρονης Αγγλίδας και δήλωνε ότι η πράξη έγινε με τη συναίνεση της νεαρής που τον κατήγγειλε. Η πράξη φέρεται να τελέστηκε στις 24η Μαΐου 2022 στη Λίνδο.

Παράλληλα, αναφέρει η dimokratiki.gr, η εισαγγελέας πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου να καταργηθεί η ισχύς της διάταξης της ανακρίτριας του πρωτοδικείου, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκαν στον 30χρονο τηλεστάρ και influencer οι παρακάτω περιοριστικοί όροι:

* Της άπαξ εμφάνισής του στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Α.Τ. του τόπου διαμονής του και

* Της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ και να διαταχθεί η απόδοση της καταβληθείσας χρηματικής εγγύησης.

Ο 30χρονος Μιλάτος, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και  παλαιότερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της Αγγλίδας για βιασμό, την οποία γνώρισε στην υποδοχή καταστήματος εστίασης στη Λίνδο.

Στηβ Μιλάτος: Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η Αγγλίδα

Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η 21χρονη, είχε έρθει μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές και διέμεναν όλες μαζί στους Πεύκους. Όπως ανέφερε, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 αποφάσισαν από κοινού να επισκεφθούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση.

Κάποια στιγμή, πέρασαν, όπως είπε, έξω από το μπαρ, όπου εργαζόταν ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τις κέρασε σφηνάκια.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε γνωστό μπαρ. Ο 30χρονος έφτασε αργότερα, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Άρχισε να ενοχλεί αρχικά μία άλλη κοπέλα από την παρέα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας:

«Ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;»!

Την πρώτη φορά δε δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε, όπως είπε, «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 30χρονος όπως είπε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι, όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται την «κόλλησε» στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία.

Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο 30χρονος φέρεται να την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε…

Οι φίλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην αστυνομία, όπου η 21χρονη έκανε καταγγελία για βιασμό.

Στηβ Μιλάτος: Τι είπε στην απολογία του ο 30χρονος

Ο 30χρονος, κατά την απολογία του ανέφερε ότι η καταγγέλλουσα αφού τον ρώτησε πώς τον λένε ζήτησε την ηλεκτρονική του διεύθυνση στο Instagram, του είπε πού θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους και εκείνος τους πρότεινε το μαγαζί που μένει ανοιχτό έως αργά.

Ο 30χρονος πήγε με τους φίλους του και μετά από περίπου μισή ώρα η 21χρονη με τις φίλες της κάθισαν στην παρέα τους.

Στη συνέχεια ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η νεαρή, αφού συζήτησε με άλλους άνδρες επέστρεψε και άρχισε να του μιλάει και να του χαϊδεύει τα μαλλιά και πως όταν τη ρώτησε αν θέλει να πάνε κάπου πιο ήσυχα εκείνη δέχτηκε.

Συνεχίζοντας την απολογία του ανέφερε ότι σε είκοσι μέτρα από το κατάστημα υπήρχε ένα σπίτι υπό κατασκευή, στην αυλή του οποίου άρχισαν ερωτικές περιπτύξεις και πως εκείνη του ξεκούμπωσε το παντελόνι και του έκανε στοματικό έρωτα κι όταν της ζήτησε να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη εκείνη δέχθηκε.

Επιπλέον το μοντέλο ισχυρίζεται ότι η ερωτική πράξη κράτησε πολύ λίγο, καθώς του φάνηκε ότι άκουσε φωνές, ισχυριζόμενος επιπλέον ότι εκείνη την ώρα συνειδητοποίησε ότι έπεσε το σκουλαρίκι του και της είπε να πάει στις φίλες της κι εκείνος θα έμενε πίσω για να ψάξει να το βρει και έκτοτε δεν την ξαναείδε.
Την επόμενη ημέρα όπως είπε, πληροφορήθηκε ότι του υπέβαλε μήνυση για βιασμό.

Επιπλέον, ο 30χρονος αναφέρθηκε και στην ιατροδικαστική έκθεση στην οποία αναφέρεται ότι δεν διαπιστώνονται σημάδια τα οποία να υποδηλώνουν πρόσφατη συνουσία, πόσω δε μάλλον βιασμό, σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Όλη η επικαιρότητα