Ελλάδα

Ανατροπή στην υπόθεση με τον ηθοποιό και τον ταξιτζή – Τι «έδειξε» το DNA

Ακούστε το άρθρο

«Καθαρά» βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του ταξιτζή.

«Έλα ρε πατέρα σ΄ αγαπάω», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καρκά στον πατέρα του μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα. Ο 29χρονος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

«Από εδώ και πέρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να βγει από τη φυλακή και ήρεμος και ήσυχος να μπορέσει στα σταθεί στα πόδια του μετά τον διασυρμό ο οποίος του έγινε» τονίζει ο πατέρας του, Αντώνης.

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, δηλώνει αθώος: «Αυτό λέω από την πρώτη στιγμή και αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα. Το “γιατί”, η αδικία δηλαδή, μετατρέπεται σε θυμό και ο θυμός σταδιακά μετατρέπεται σε οργή. Και όπως βγάζουμε στην τηλεόραση τους βιαστές πρέπει να βγάζουμε και τους συκοφάντες».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν ανιχνεύτηκε καμία ύποπτη ουσία ούτε στο αίμα του ηθοποιού, ούτε στου οδηγού ταξί.

Επίσης, ο έλεγχος DNA έδειξε ότι δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του 24χρονου στα αντικείμενα του ηθοποιού που κατασχέθηκαν.

Ο δικηγόρος του οδηγού ταξί, Πάνος Παναγιωτόπουλος, όμως, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», είπε πως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τον βιασμό του ταξιτζή από αντικείμενο, «το οποίο στη συνέχεια το πέταξε ο κατηγορούμενος;».

Ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι κακοποίησε τον οδηγό το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου.

Μαζί κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τον ταξιτζή αρχικά να ζητάει από τους γιατρούς να βοηθήσουν τον ηθοποιό, ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Λίγο αργότερα όμως ο νεαρός ισχυριζόταν ότι δε νιώθει καλά ο ίδιος.

Πηγή: cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα