Αναβλήθηκαν οι τελικοί Champions και Europa League

Η UEFAεξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις αναβολές των τελικών του Champions League και του Europa League.

Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη καθώς δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι τελικοί των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τον Μάιο, όπως ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν εξαρχής, αφού τα πάντα έχουν σταματήσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού.

Η UEFA αναζητά ακόμα τη λύση στο πώς θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις της, παρόλα αυτά τη Δευτέρα (23/03) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει για τις αναβολές των τελικών που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν τον Μάιο.

Όπως ενημέρωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, δεν θα  διεξαχθούν στις ημερομηνίες που είχαν οριστεί ο τελικός του Champions League, ο τελικός του Europa League και ο τελικός του Champions League των γυναικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της UEFA, ομάδες εργασίες δουλεύουν πάνω στο πως θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις. Όπως υποστηρίζει αναζητούνται διαθέσιμες ημερομηνίες για τους αγώνες, ενώ ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για οποιαδήποτε απόφαση ή εξέλιξη θα προκύψει μετά τις συζητήσεις που διεξάγονται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες.

via