Super league

Αναβλήθηκαν τα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης

Η σημερινή ανακοίνωση της Super League
Ακούστε το άρθρο

Την αναβολή ακόμη δύο αυριανών αναμετρήσεων για την 17η αγωνιστική της Super League, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα (8/1) η διοργανώτρια αρχή. Πρόκειται για το ντέρμπι «Δικεφάλων» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, για το οποίο άλλωστε η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν είχε ορίσει διαιτητές, καθώς και τη συνάντηση Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης.

Μετά την εξέλιξη αυτή, έφτασαν στα τέσσερα τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί, καθώς χθες αναβλήθηκαν τα Άρης-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία. Παράλληλα, το αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League περιορίζεται σε τρία ματς: σήμερα (8/1, 17:15) διεξάγεται ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αύριο (9/1) θα τελεστούν οι αναμετρήσεις Βόλος-Παναθηναϊκός (17:15) και Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30).

Η σημερινή ανακοίνωση της Super League για τις αναβολές έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Όλη η επικαιρότητα